3/1 2011: Nytt, konstigt år...

Ska bara samla ihop mig, lära mig att leva med saknaden efter mitt hjärta.
Sen jävlar blir det åka av, iallafall om man ska tro mitt årshoroskop för 2011:


Väduren 21 mars - 20 april
Alla vädurar födda precis i början av tecknet kommer att ha uranus på sin sol nu (även jupiter hälsar på) och det kommer att hända grejer i ditt liv. Men med uranus kan man inte exakt säga vad som kommer att hända, bara att det kommer att ske plötsliga förändringar. Och du kan inte påverka åt något håll, för det som sker är utanför din kontroll. Så släpp taget frivilligt nu.


Om allt som inte gynnar din personliga utveckling. Något nytt ska in. Man kan tänka sig att det handlar om nära relationer och att det blir allvar, för saturnus finns mitt emot (i ditt 7e solhus) och kräver att du tar tag de problem som finns. Saturnus och uranus är "separationsplaneter"  och relationer som gått på halvfart en tid och som inte är utvecklande kommer nu att ta slut. Men relationer som i grunden är bra och utvecklande kommer att prövas och växa sig ännu starkare. Släpp taget frivilligt.

I slutet av juni kommer även din egen planet, mars, in i väduren och det blir full rulle. Du kan räkna med att året bara ökar i tempo, till lunatic-speed. Och det gillar du förstås, och kommer att bränna ut dig om du inte ser upp och tar hand om dig. Tvinga dig själv att stanna och pusta lite också.
Du missar inget, för allt kretsar ändå runt dig i år. Det är du som är loket.

Om du är singel så kan saturnus föra med sig en allvarsam lek, någon kan nu komma in i ditt liv som stannar länge och som stabiliserar dig. Så du ska inte satsa på engångsligg i år, du ska skapa relationer för framtiden.

Fast vad hjälper det att ge dig goda råd, du gör ju som du vill i alla fall.

I början av april finns mars/uranus, solen, jupiter, månen och merkurius i väduren, så du förstår ju själv att du kommer att vara på topp. Detta år blir ditt bästa på länge. Andra kommer att avundas dig och några kommer givetvis att försöka sätta stopp för dig och peta in käppar i hjulen. Andra, mer osäkra individer kommer att känna sig hotade och försöka hämnas.

Men det är inget att bry sig om, tänk på att folk får vad de ger ut och kan man inte glädjas med andras framgångar så är man en liten människa. Det gäller dig också, för om du får hybris nu och tror att du står över alla andra kommer det en dag när andras hämnd vänds till karmaskuld för dig.

Du har förtjänat allt du får nu så njut, men dela också med dig till andra.



Som om det inte alltid händer saker i mitt liv??


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0