Trött i hjärnan...

Måndag- en ganska tråkig dag i allmänhet, men så är icke fallet med denna måndag. Jag har börjat mitt nya jobb idag, och jag är totalt vimmelkantig efter endast 3 timmars introduktion. Jisses vad grejer att komma ihåg, för att inte tala om allt jag har kvar att lära mig! Som vanligt fick jag en fet dos av prestationsnervositet och tyckte att jag bara rörde ihop allt. Ska tillbaka imorgon och hoppas verkligen att detta går vägen nu så att jag kan sluta, eller åtminstone drastiskt minska mina timmar i Kroken till 1 september.

För övrigt har denna dag inte hunnit så långt än. Men förmodligen kommer det inte hända särskilt mycket mer heller...
Hundbad står härnäst på schemat, så det är vad jag ska roa mig med de närmsta timmarna... 

Kvällen tillbringades på Pappa Blå med J, M och A. Lika gott som vanligt, men aj vad mätt man blir!
För en gång skull bar det inte raka vägen hem för att självdö i matkoma, utan vi fortsatte med en minigolf...

Jag vann, alla andra förlorade!!! ( Metaltowninspirerat favvouttryck. TACK A! )

Borde egentligen fixa med Bessans päls nu, men kombon ska sova och jag har precis satt igång Fightclub för en nattlig nostalgitripp..

Imorgon blir det  Kalmar  och ett pass på Pressbyrån igen...  Därefter ska hela eftermiddagen/kvällen ägnas åt hund!




 


Metal Town...

... behöver jag egentligen säga mer?
Festivalhelg med grabbarna= konstanta skrattkramper i magen!!
Två dagar med bra band, fullaste/bästa sällskapet och en hel del konstiga människor. Min "semester" för den här sommaren innebar allt annat än vila, men ett gott skratt ska ju förlänga livet... kan bara konstatera att jag kommer aldrig dö om det stämmer..

Men nu ska jag abrupt tillbaka till vardagen.. Introduktion på nya jobbet imorgon. Skulle ha varit  i Kroken men blev otippat ledig, så varför inte passa på?

Dagen i övrigt har bestått av bilkörning, thé med L och nu ska jag ner i tvättstugan en sväng.

Sen blir det en nattrunda med min otroligt smutsiga pälshög. Duschen väntar henne imorgon- då blir det krig!

Time´s running...

Är ute i lik god tid som vanligt, klockan har återigen sprungit iväg på tok för snabbt. Jag har ju en hel drös med saker att göra innan det är dags att bege sig till Göteborg och Metal Town imorgon bitti!

Har jobbat på dagiset även idag. Oh my God vilka söta ungar det finns, särskilt en har jag stor lust att ta under armen och kuta för livet med...

Lagom trött efter det långa barnvakteriet  igår, så självklart blev det en tantvila efteråt. Tror att jag börjar bli beroende av dessa powernaps, men det är ju så skönt!!!

Rusade runt byn i jakt på nya jobbarbyxor och karbonpapper till Pubben, lyckades för en gång skull att fixa detta relativt omgående. Hade i och för sig inte mycket annat till val eftersom jag ska infinna mig på min nya arbetsplats redan på måndag eventuellt..

Pappa var vänlig och hämtade upp Bessy när han ändå var i krokarna och sedan kom M för att joina mig på en middag på Blå. Fick lite inside info angående den andra tjejen som också var aspirant på tjänsten, var- är förmodligen inte längre eftersom hon har gjort bort sig enligt M..  Tänk om jag bara kunde få ha sånt flyt för en gångs skull??

Antar att jag borde lägga lite energi på att packa och fixa iordning lite innan det är dags att sova...

Otippat lyckad helg...

Ännu en vecka har sprungit iväg.. Midsommarhelgen är överstökad, full fart 24-7, jobb, jobb, jobb och en del rätt oväntade vändningar av det positiva slaget inträffade. Har inte riktigt kommit till insikt än, men jag har ju 6 veckor att vänja mig på!

Fredagen var det jobb som gällde, kom väl i säng runt 3 efter dealerpasset på torsdagen. Fick tvinga mig ur sängen och ta mig till nästa pass 4 timmar senare. Tillbringade det mesta av dagen där, kom hem vid 16.30, kastade mig i säng för att få ett par timmars sömn innan det var dags att styra upp inför kvällens Pubbenpass med käk (som A lite otippat bjöd på), hundpromenix  och iordningfixande av mig själv. Kände mig minst sagt demolerad! Halvtaskigt med spel och dålig vinstprocent var ju ingen direkt stämningshöjare, så jag avslutade kvällen med att vara bannad! Träffade B på nattrundan med Bessy och hamnade givetvis där en sväng också. Inte mycket sömn blev det denna natt heller.. *suck*.

Midsommardagen inleddes med lunch i Arbelunda, hämtade upp mellansyrrorna på vägen och stressade vidare för att hinna fixa maten till utsatt klockslag. Mysigt blev det i allafall, känns bra att jag hann spendera lite tid med hela familjen denna midsommar. Åkte vidare till Böda Sand för att träffa M och hans polare. Eller ja, inte så mycket hans vänner kanske, de liksom bara följde med på köpet. Några timmars välbehövligt mys blev det innan det var dags att återvända till Borgholm och mitt sista spelpass för denna helgen. Tyckte jag misslyckades totalt med att spela av folk deras pengar, och när jag räknat ihop det återstående markerlagret kunde jag ha skjutit mig själv. Fy faan vad pengar jag hade förlorat- trodde jag, ja! Lyckades mot alla odds, trots storleken på bordet, livebandet och den hopplösa kortleken slå cashboxrekord, fast det visste jag inte just då. Men jag började förstå varför hela jag höll på att kapsejsa under sista halvtimmen.. Men det var definitivt värt att! Lördagen visade sig vara en tiptopdag ur alla aspekter vid summeringen!!

Söndagen var det dags för ett extrapass i Kroken, missade någonstans i planeringen att folk skulle hem denna dag och att trafiken förmodligen skulle påverkas av detta.. Hade det inte varit för de totalidiotiska bilförare framför mig hade jag hunnit med god marginal, men nu blev det i sista minuten. 50 på 90-väg? Vad tänker folk med egentligen?
Fick sluta tidigare och fortsatte kvällen med att kolla på film och mysa. Inget dåligt avslut alls! =)

I måndags var det återigen dags för Kroken, totalt omotiverad till att åka dit, men vad gör man?
Lugnt pass som vanligt, tisdagen likaså.
Käkade på Blå med S och B, fortsatte till Pubben och därefter var det sängen som gällde...

Idag, onsdag, började jag med ett tandläkarbesök som gick över all förväntan- jag var nästan inte rädd alls denna gång!
Sedan bar det av till dagiset här brevid för att jobba några timmar. Men herregud vad trött man blir av minimänniskor som rör sig konstant och låter! Detta hade jag totalt glömt av och då var ändå kidsen väluppfostrade och inte ett dugg högljudda! Nu tänker jag ta en tantvila, sedan är det dags att inhandla jord för att laga M gräsmatta i eftermiddag.
Kvällen kommer att tillbringas som barnvakt åt H & C.

Sen ska jag sova, har en fullproppad dag att överleva imorgon också...

Det han inte vet...

 ... kan reta gallfeber på en nyfniken far!

Pratade vid upprepade tillfällen med min halvt dementa far i helgen:

J: kom du ihåg att säga till L att hon inte kunde sova hos mig inatt?
P: tror du inte att jag kommer ihåg något alls eller?
J: nej, det är ju just därför jag ringer och kollar igen...
P: förresten, vem har du hittat om inte ens L får sova hos dig?
J: det vet inte du...
P: VA FAAN, jag får ju aldrig reda på någonting!!

Min far är bara liite nyfiken emellanåt, men han är lätt världens bästa  (och den mest retfulla) pappa man kan ha!!!

Och jag tänker fortsätta vara hemlig ett tag till...  på pin jävelskap!  




Sommar...

Nu är det banne mig sommar i min verklighet. Inte så mycket för att solen kikar fram emellanåt, skolorna har slutat eller för det faktum att byn börjar leva upp igen genom uteserveringar och mer folk i omlopp. Nej, det tydligaste kännetecknet är allt jobb! Frågan är om jag någonsin blir mentalt förberedd på den totala chocken av ständigt jobb,oregelbundna tider, att alltid vara på väg någonstans, min asocialitet och eviga längtan efter sömn?
Uppenbart är att jag inte dragit lärdom av tidigare sommarerfarenheter, utan intalar mig återigen att detta är sista sommaren jag gör så här...

Nåväl, midsommar om ett par dagar. Hur galet känns inte det? Det var ju typ nyår för inte så länge sen, och vad hände med de andra storhelgerna?? (Svaret är: jag jobbade bort dem givetvis...)
Tiden är lika knapp som vanligt. Hoppas jag hinner något av det jag verkligen vill denna helg. 

Har väl inte hänt allt för mycket de senaste dagarna. Lillasyster K sov över här i natt. Jobbat ett glidarpass, och därefter kört hem henne. Mamsen gjorde sin premiärvisit här ikväll, berättade bl.a att morfar äntligen fått ett rum på Ekbacka- inte en dagjävel för tidigt!  

Nu ska jag ut och promenixa med Bessy, sen blir det nog till att krypa ner i sängen och läsa lite...

Varför gör jag på detta viset?

Har åter igen lyckats göra min helg till ett totalt jobbkaos..

Lugn kväll i Kroken igår- hade avslutningsmiddag med B och K. K skulle också ha varit med, men valde Kina framför sina f.d arbetspolare.. Tog kvällsrundan med Bessy ute på den stenbelagda stranden, inte lika välplanerat med tanke på att min fotbeklädnad bestod av Birkisar vilket är lika med vrickade fötter.. ont gjorde det!

Idag har det mest stått still. Händer inte ett skit, och jag är bara så uttråkad!
Kom hem vid 17-tiden i alla fall, hade tänkt unna mig en liten tantvila, men hamnade på Blå med kusin B och hennes vän A. Somnade därefter ett par timmar för att orka med Pubben ikväll, och nu sitter jag här och känner mig helt mosig i kupan. Har dessutom ett vackert pass framför mig imorgon... Börjar vid halvåtta, åker från ena stället till det andra och slutar vid klockan ett på måndag. Jag kan verkligen det här med att ställa till det för mig själv, och sommaren har ju bara börjat? Var ska detta sluta?

När hösten kommer ska jag ta ledigt och sova flera dagar i sträck...
Men det går ju inte, jag ska ju åka på intensivkurs och äntligen fixa mitt MC-kort har jag ju planerat!
Jaja, det löser sig med tiden!!

Hög tid att göra mig iordning för Pubben...

... men hemma är fan oslagbart!!

Har äntligen landat efter en vecka full med jobb, impulsiva infall och bilfärder.

Avslutade mitt två dygn långa arbetspass i tisdags med ett möte för att rensa luften. Funkade riktigt bra.

Därefter var det dags att bege sig till lillsyrrans studentkalas. Hann på tre timmar ta mig från Byxelkrok, svänga förbi en snabbis hemma, packa, borsta Bessy, åka till Färjestaden- shoppa nya skor, klacka om ett par gamla, fixa blomma och kort samt ta mig till Kalmar för att hämta L med vän vid Stortorget för att agera chaufför och transportera damen till studentbuffén som väntade vid uteplatsen i Funkabo. Mycket trevligt och god mat serverades det, men ack sicken blåst!! 

Hade ju hoppats på en liten utflykt till sydligare delarna av landet, men hamnade istället hos extrafamiljen i Fröstorp över natten. M kikade förbi och berättade att hon sagt upp sig fr.o.m mitten av augusti och jag var ju inte sen på den..
vilket resulterade att hon ska prata med mamsen- tillika sin chef..
Jag impulsiv?? Jag förstår verkligen inte var folk har fått det ifrån?

Fick ännu ett infall och bestämde mig för att det var alldeles för länge sedan jag träffade A, så istället för att ta bron över till ön blev det en tripp till Linköping. Lugn kväll, god mat och trevlig sällskap bjöds det på där- alltid lika kul!! Det är bara att tacka och ta emot när folk bara ställer upp på mina mindre begåvade påhitt med minsta möjliga varsel!!

Åkte tillbaka idag (torsdag), tror att jag fick lite hemlängtan efter min kombo som jag inte sett sedan i söndags...
Men innan jag gav upp helt hann jag med en långsittarfika med J, en presentation på min nya arbetsplats och en middag med extrafamiljen och M. Dessutom kom jag ihåg att hämta min biljett till Metal Town också...

Imorgon blir det till att tvätta och städa iordning lite innan det är dags att jobba igen..

Nä, nu ska jag fixa lite ärenden innan jag kryper ner i min säng.. det är nog trots allt den jag har saknat mest under min kringflackande vecka.

Borta bra, men hemma är fan oslagbart!


Jobb och nya bekantskaper...

Länge sen jag uppdaterade nu igen..

Efter Pubbenpasset och hamnade jag hos P o L på thé och bullar. Snabbtripp in till Kalmar framåt morgontimmarna.
Springbreak på lördagen- superduper rakt igenom.. gutt väder, bra sällskap, massa mys och hyfsad musik..
Mmm, helt klart nöjd med denna helg!  
Ännu en tripp till Kalmar under söndagen, för att sedan åka vidare till jobbet. Min chef ringde lagom när jag var på väg för att hämta Bessy hos pappa. Slutade med att jag sade upp mig. Turligt nog har jag en toppenboss och hennes fulla stöd i detta.  Bessan fick stanna hos pappa ytterligare ett par dagar.
Från söndag och fyra dygn framåt satt jag fast i Kroken, ingen drömtillvaro, men jag var iallafall själv med G och slapp surandet från frun. Alltid något..

I torsdags hanns det med en hel del, som vanligt. Landade väl runt 18-tiden,tidigt Pubbenbesök med S. Kajsa kom för att sova över. Spontan familjemiddag på Klinta bykrog, promenixade med K från g:a festplatsen. Tillbaka till Pubben. Hamnade hos B efteråt och trillade hem runt 4-tiden.


Finns bara en sak att säga om den gångna helgen....



HELT JÄVLA SINNESSJUK!!!!



Och återigen blev jag påmind om hur lätt det är att ha ett privatliv i denna jävla byhåla- NOT!!!!! Man tackar...


RSS 2.0