Sjukt bra dag...

... och så var det måndag igen.
Har haft en lång, tung och jävligt kul helg- jobb och uteliv. Kanske inte den bästa kombinationen egentligen, men va fasen- lika bra att få ut så mycket som möjligt av sommaren innan ön klappar igen för vintern.

I fredags jobbade jag typ hela dagen, fick sluta tidigare på sista passet och hamnade då på Harrys med kusin B och hennes inneboende J. Skulle ju bara hämta Bessan hos B, men fastnade och lullade inte hem förrens framåt morgonen. Intressant är väl ett passande ord på denna dags avslut tror jag.

I lördags var det återigen jobb hela dagen. Kilade ner på Strand. Träffade även denna kväll kusinen. Dock blev det ingen repris på föregående kvälls bravader, utan fick leka ledsagare åt Mr M istället. Länge sen jag garvade så hejdlöst mycket. Lagom mörbultad landade vi slutligen här hemma, jisses vilken pärs! Somnade väl även denna morgon runt halv sex snåret.. Puh!

Kusin väckte mig vid 9.30 med förfrågan om bakfyllefrukost. Jajemän, det var bara till att ta sig ur sängen och masa sig till caféet. Jobbade sedan hela eftermiddagen och kvällen. Åkte därefter till Kalmar för att sova eftersom mitt pass började vid 5.30 imorse. Okristlig tid att börja på, jag har ju kommit i säng runt den tiden hela helgen och nu detta?
Drog en snabbfika med H på Lotsen- halvsnuskigt ställe, men sjukt goda mackor!
Resten av den gångna dagen har spenderats på lite tråkig shopping av nödvändiga prylar. Fikat med systrarna, kusin och J. Och snart ska vi käka middag på Harrys ihop.. Känns som om denna dag har varit duktigt lyckad trots sin tidiga start.. J lyckades dessutom förgylla den ytterligare med lite skvaller..
Haha, skadeglädje är den äkta sanna glädjen!!

Tvättstugan kallar, därefter duschen..

Flipperkulan Bg...

Mitt liv i ett flipperspel, låter klyschigt men det är precis så min vardag ser ut för tillfället. Har till och med börjat uppskatta när jag bara är på ett ställe per dag och slipper stressa mellan arbetspassen.
Är så sjukt jävla trött, vill bara sova, men vaknar aldrig utvilad- snacka om ond cirkel.
Trodde att denna månad skulle innebära katastrofalt få timmar, men i själva verket blev det raka motsatsen!

Får snart ett par dagar ledigt, då blir det en tripp till Helsingborg för att ladda batterierna.. Längtar som faan.

Igår har jag inte mycket att skriva om, trodde jag skulle bryta ihop, åkte upp till slottet mitt i natten för att få vara lite ifred.
Lite självterapi och en nattpromenix på alvaret blev det innan jag åkte hem. Ingen bra da´jävel alls... 

Fick sovmorgon idag, spenderade sedan mina sista 400 på Bessys vaccination. Lön imorgon som tur är!
Ska snart bege mig till dagens arbetspass...
Men innan dess blir det en nanotantvila och en välbehövlig upprensning i köket!

Konstig och intensiv vecka..

Jaha, då har det gått nästan en vecka sen jag senast tog mig in på sidan. Massor av jobb, sena nätter och för lite sömn har varit standard. 
Snabb uppdatering av det jag minns..

Tisdagen;

Ledig dag, träningsvärk i hela kroppen (faan för lillsyrrans vattenruschkana), fixade inskrivningen på den alldeles fantastiska Arbetsförmedlingen med den alltför nedlåtande och kompetensbefriade I.F. Kalla mig ogärna lilla gumman som myndighetsperson- GRRRR.
Tantvila, storstäd med kombon och filmkväll som avslutning på dagen.

Onsdagen; 

Farfars födelsedag, farmors dödsdag...
Jobbade till 22, kalas hemma, lämnade Bessy i Arbelunda, grattade farfar mitt i natten, satte blommor på farmor och Olgas gravar. Bröt ihop- som vanligt...
 Hemma igen runt 00.30, Somnade omgående och blev väckt två timmar senare av mina överförfriskade kombosar..
Lyckades somna om vid 5...

Torsdagen;

Började jobba vid 7.30.. Slutade vid 12.30 och åkte vidare till Kalmar för nästa pass.
Lammet och Grisen med M,S,C och S på den sena sittningen. Och sent kom vi eftersom jag fastnade i bilkön som den stundande  Diggilookonserten lyckades åstadkomma..
Hämtade Bessy hos pappa  och åkte därefter hem för att sova.

Fredagen ;

Jobbade från 8-22. Skulle haft ett pass på Pubben också, men det blev inställt! Jag blev såå olycklig... INTE!
Hamnade på Strand med A,N och M istället. Trevligt sällskap men taskigt utefolk. Vidare med M på nattlig Bessypromenix och därefter théstund under fläkten hela natten.
M hann väl precis iväg innan nästa par hjältar gör entré.. Hmm, varför inte se till att avsluta när man får ligga istället för att komma hem och stimma?? Somnade äntligen runt 7 på lördagsmorgonen...

Lördagen;

Hade planerat in en sovmorgon denna dag, men jag vet inte om det räknas som det när man ändå bara fått 5 timmars sömn? Jobbade eftermiddagen och kvällen, och därifrån var det bara att bege sig vidare till  Pubbenpasset..
Trevlig kväll, träffade mina fulla syrror när jag slutat- alltid lika underhållande! ( Borra Kajsa, borra????)
Det jag inte kommer underfund med är min systers bröstfixering i det tillståndet?? Hon har ju egna ju!
Agerade taxi åt F och hämtade sedan upp kombo nr 2 eftersom det ösregnade. Kom i säng vid 3-tiden..

Söndagen;

Jobb igen, 7.30-15. Tröttast i världen.
Gick vidare till min nya arbetsplats för presentation.. Gick förmodligen bra eftersom jag ska jobba helpanna där på tisdag?!! Middag på Blå med kusin B och därefter Strand (som var riktigt kasst). Vann iallafall en del cash på Black Jacken..
Gick hem vid 1-snåret för att gå en sväng med Bessy och sedan krypa ner i sängen.. Så mycket sova blev det ju dock inte eftersom Bessan började kräkas vid halv fyra... Stackars henne och STACKARS MIG!!!!

Måndagen;

Började dagen med att ställa in min introduktion på den nya arbetsplatsen- ÅNGEST!!
Begav mig mot Kalmar efter att ha lämnat Bessy hos kusinen. Mycket trafik i fel hastighet på vägarna med en arg Bg som påföljd. Jävla turister.. Förstår mer än väl varför det uppstår våldssituationer i trafiken...
Jobbade mina timmar, åkte hem och sov därefter. Hälsade på kusinen och Bessy (hon har semester från matte ett par dagar- och det är så grymt tomt här hemma.. Varning för allvarlig abstinens utfärdas).
Nu har vi precis avslutat vår filmkväll och det är hög tid att komma i säng.. I morgon väntar ännu ett pass på 14 timmar.
Känns som om jag behöver min sömn!

( Bara två veckor kvar nu.. äntligen!!)


Speedstäd och tjejkväll..

Vet inte riktigt varför jag inbillar mig att mina planer ska funka, när de aldrig gör det annars??
Somna i vettig tid- inte i min värld, fick rycka ut och agera amatörterapeut. Strax därefter kom extrakombon hem från en blöt kväll, vilket resulterade i mindre sömn och skrattattacker.

För övrigt har dagen varit seg- ont i kroppen och galet trött konstant. Fick jag skulle jag sova dygnet runt för tillfället, är väl förmodligen chocken över att ha minimalt med jobb som slår ut mig skulle jag tippa..
Hjälptes åt att städa av lägenheten när kombon kom hem från jobbet, därefter blev det en spontan grillning ute i Köpingsvik tillsammans med J, E, T och Y. Riktigt nice!!

Nu är det dags att krypa ner i sängen.. Har lite att fixa med imorgon också!

Barnkalas och vattenruschkanerace...

Har återigen ett par dagars påhitt att nedteckna här...

Fredagen bestod av jobb, äntligen hemfärd, tantvila och ännu lite mera jobb.
Livebandet på Pubben var rent förskräckligt dåligt, stängde bordet vid halv ett och hämtade Bessy för att få nattrundan avklarad snabbt och lätt- kom hem 2 timmar senare! Suck.

Lördagen var lugn, var till och med ledig fram till kvällens pass på Pubben. Även denna kväll var det taskigt med spel, så jag fick stänga tidigt. Tänkte gå hem och lägga mig, men hamnade på Strand, där kombon och E fick fixa in mig- pinsamt!!
Hann bli bra lurig på 45 min och ordnade givetvis efterskiva här hemma.

Söndagen tillbringade jag mestadels i E´s trädgård. Kände mig lagom seg när jag kom dit och inte blev det bättre av att hundaset lyckades kleta in hela pälsen med skit. Kul.. eller inte.. Det blev trädgårdsslangen och Yes för hennes del.
Pratade en massa strunt med E och efter ett tag trillade lillebror O in också...
Fick film- och middagssällskap av O. Som vanligt somnade jag innan filmen ens kommit igång..
Skulle stannat hemma hela kvällen, men istället blev det spontankalas och utgång på Strand med kombo & C:O.
Ganska kul tror jag.. träffade konstiga typer och omtyckta vänner så summa sumarum: helt ok...
Somnade på tok för sent....

.... med tanke på att jag skulle infinna mig på jobbet vid halv åtta imorse..
Dagen har mot all förmodan glidit på smärtfritt.. Därefter var det bara att åka hem, slå in paket, byta om och hämta hund för att gratta lillsyrran som fyller år idag. Fick träffa släkten och mat i magen så jag är nöjd! Maja och Matilda demonstrerade sin nya vattenruschkana... Det slutade med vattenruschkanerace mot syskon och kusiner, genomblöta kläder och utkladdat smink i hela ansiktet.. Men det var lätt värt det! Dessutom fick jag en total bekräftelse på att jag har barnasinnet kvar- i överflöd!!
Ikväll blir det inget annat än Bessypromenixer och tvättstugan som gäller. Är egentligen galet trött, men bör definitivt hålla mig vaken och komma i säng i vettig tid eftersom jag måste återställa dygnsrytmen igen!!


 


Snart hemma igen...

Dags för uppdatering av de senaste dagarna...

Söndag:
Seg dag, prestationsnivån låg på - 10. Borde ha gjort såå mycket med tanke på att lägenheten som såg ut som ett slagfält, tvätthögen som växt explosionsartat sedan förra helgen, hunden som trots förlusten av tre ICAkassar päls fortfarande ser ut som ett fall av rävskabb på grund av sitt fällande och jag själv i ett stort behov av ett nytt liv...
Borde ja, men motivationen var som bortblåst...  måndag är en bra dag för engagemang tänkte jag och sunkade vidare...
Det hela slutade med en spontan förfest och brakfylla på Strand med eftertjafs tills långt in på morgonen. Varför finns det ingen on/off-knapp på mig när jag befinner mig i detta tillstånd?
Hade grymt kul iallafall..

Måndag:
Började så där bra när A ifrågasatte hur länge alla skulle sova.. efter 3.5 timmars sömn.
Kunde givetvis inte somna om, utan klev upp, ringde runt för att ragga jobb och gick därefter en sväng med Bessy. Förmodligen ganska lullig fortfarande efter natten/morgonens alkoholintag. Gjorde därefter misstaget att intaga frukost, som jag förvisso fick behålla när jag tvingat ner den, men som gjorde allt för att komma upp igen. Började beta av tvättkorgen. Lillebror O med vän F kom och underhöll mig största delen av denna miserabla dag, även K kom intrillande efter en stund och stannade över natten. Ont ska med ont fördrivas sägs det, testade den teorin i praktiken och släppte loss med snabeldraken och attackerade diskhögen. Inte mådde jag bättre, men fint blev det! När kombon äntligen hittade hem från jobbet blev det filmkväll med "Gone baby, gone". Helt klart en film i min smak.  Därefter däckade jag av total utmattning.

Tisdag:
Upp tidigt för att packa och bege mig till M och vidare till Visingsö för att besöka extrafamiljen.
Kom upp i relativt god tid, grillade, promenixade med dogsen och somnade omgående.

Onsdag:
Började dagen med att rasta alla tre hundarna samtidigt eftersom ingen annan var vaken.
Käkade frukost med familjen och sedan bar det av på sightseeing i Gränna och på ön..
Började med att käka vrålgoda räkmackor på Grännaberget, besökte sedan Brahebyn Röttle med anor från medeltiden. Idylliskt är det enda jag kan säga, jag är helt begeistrad i detta ställe!!
Kikade på marknaden som var en enda stor besvikelse, så vi åkte tillbaka till ön för en rundtur på den södra delen.
Väl hemma blev jag bortskämd med massage och middag. Kollade på "I am Legend" innan det var dags för sängen.

Torsdag:
Följde upp föregående dags tripp med en sväng runt norra delen av ön. Tog färjan till Gränna vid strax efter 16 och påbörjade sedan resan hem. Hade velat stanna längre, men ska ju snart tillbaka igen!
I natt blir det övernattning hos M i Kalmar eftersom jag börjar jobba här inne vid 8.30 imorgon bitti.
Nu har vi nattrastat hundarna och det är definitivt hög tid att sova....

Dagens citat:
- Nej, Vättern ligger på den sidan...

Ja du M, om vi befinner oss på en ö borde det inte vara Vättern runt hela ön i så fall??

Arbetslös...

Som jag misstänkte redan i torsdags så har jag nu inget jobb att gå tillbaka till! G´s dotter L ringde imorse och berättade att han somnade in i natt. Så nu är det bara avskedscermonin kvar....

Dagen började alltså med detta samtal vid 8.30. Kunde inte somna om trots att jag inte kom i säng efter en tillstrulad natt. Upptäckte när jag skulle hämta Bessan för nattpromenixen efter Pubbenpasset att jag vart utlåst. Lånade internet och telefon för att kolla vart min kombo befann sig ( - som inte ville svara). Hittade extrakombo A på Strand, men ingen J. Efter mycket om och men fick vi äntligen tag på henne- ute i Störlinge?? Fattade ingenting, men fixade bil, hämtade nycklar och landade väl runt 3-tiden igen. Satte mig då med mina kurser och kom i säng vid 5 imorse- ja, jag är störd på alla sätt och vis!!!

Käkade frukost med min kusin B och lillsyrra K. Mysigt värre.
Bestämde sedan att jag och B att vi nu har delad vårdnad om K, så hon har varit här hela dagen och avslutar med en övernattning. Har dessutom varit riktigt flitig när det gäller mina utbildningskurser, har bara 5 st kvar nu!

Nu är det dags att fixa inför Pubben, hoppas det blir massor av spel och minst lika trevligt som igår...
Och när jag kommer hem ska K och jag dricka thé och äta rabarberpaj med vaniljvisp, mums!

Dagens fråga:
K - Har du provat att strypa någon med brösten? Går det?
J- Men jag har inga silikonpattar...
K- Nej, men jättestora!

Vad svarar man på det? Jävla lillasyster...
(Frågan uppstod efter en trailer om programmet Urban Myths på 6:an, där det påstås att en kvinna med jättebröst haft ihjäl en man genom att kväva honom mellan dem??)

Då var det dags att avsluta och börja göra lite nytta..

Det suger...

... att inte ha någon som helst framförhållning.

Hade hoppats på att min brukare skulle få en fin sista sommar, men inte då...
Har inte alls lång tid kvar och självisk som jag är i detta fall ställer det till problem i planeringen.
Givetvis önskar jag ingen människa i världen att hamna i samma sits som honom, och för hans skull vore det mest barmhärtiga att få avsluta på studs. Men för min egen del  krånglar det till det mesta av min tillvaro för tillfället. Inte det lättaste att söka jobb på promissen att jag eventuellt finns tillgänglig vilken dag som helst, mannen måste bara kila vidare först.. nja, låter så där bra va?

Gick förmodligen av mitt sista pass idag, och det är med delade känslor trots allt.. Kan ju bero på att jag varit vaken en sisådär 30 timmar i sträck som gjorde att det sved lite bakom ögonlocken.. inte vet jag!


Får väl lägga ner pessimistsnacket nu, livet är ju i övrigt ganska skönt.. Har ju augusti att se fram emot- Mr M kommer hem, nytt jobb, ön avfolkas och några inplanerade tripper ska genomföras... 

Nu har tiden sprungit iväg igen, har faktiskt vart riktigt duktig efter min välbehövliga tantvila. Hunden har blivit av med ännu mer päls, jag har gjort en del av kurserna till nya jobbet, varit telefonsocial, promenixat och uppdaterat en del här..

Dags att samla lite energi till min fullbokade morgondag kanske?






RSS 2.0