Jag är ju bara ärlig...

Som vanligt skenar mitt liv iväg..
Efter lite sökande i minnesbanken kan jag bara konstatera att det redan är söndag, jag är dagenefterseg- förtjänar det förmodligen också och imorgon startar ännu en arbetsvecka.
Innan helgen- stillestånd. Fredagen tillbringades med Y. Middag på stan, hemmamys och en spontan utekväll. Grymt kul, som vanligt, när vi får våra infall! Slutade med att jag körde hem till kollektivet med N i sällskap. Därefter trillade M och J in på nattamat. Sömnen var ungefär lika bristfällig som vanligt!
Lördagen spenderades med A, P och M. Sötaste kusinen ställde upp och körde på mig, stackars henne!
Hamnade på Harrys med A efter en liten runda på O´Learys, där det vanns en femhundring på bordet! Minst sagt nöjd med den prestationen i mitt tillstånd! Väl på slutstation skulle det raggas- åt mig! Ajaj, men det var väl lite abstinens från A sida som talade i det fallet...
Det hanns med en avstickare till Y & U i Funkabo på hemvägen. No comments! Någon saknade- jag åkte, ingen välgörenhet här inte! Jag är ju bara ärlig.
Kvällen/ natten avslutades med pyttipanna och ägg med bästaste kusinen hemma i kollektivet. Jag tror banne mig inte att det kan bli mycket bättre än så!
Idag är det söndag, en seg sådan. Har inte bestämt mig för om jag ska bege mig in till Kalmar ikväll, inte än iallafall.
Hela veckan kommer att spenderas på bortaplan, känns lite halvtrist men det är bara att gilla läget!

Dags att hämta Bessy hos pappa. Kan bli så att jag får tillbringa kvällen med att duscha och styla byrackan!

Krig i kollektivet?

Trodde att tredje världskriget brutit ut, men det visade sig vara ett par relativt oförskämda och otrevliga hantverkare som bokstavligt talat håller på att riva upp varenda trall på balkongen. Mmm, det var precis det jag önskade att bli väckt av i morse.
I halvt chocktillstånd vaknar jag till mansröster i hallen och min skönsjungade hunds ylande. Yrvaken och förvirrad stapplar jag ut för att undersöka vilka det är och vem som har släppt in dem. Men det var bara jag hemma, snacka om att ta sig friheter! Och det faktum att jag bara sovit tre timmar och får mina sömnvanor ifrågasatta av en vilt främmande man gör mig inte vänligare inställd till detta intrång. Kunde banne mig varit min far som lite lätt irriterat lägger sig till med den myndiga stämman och idiotförklarar mina lustiga tider. Genast infann sig lite av det gamla morgonhumöret ( som till och med skrämmer skiten ur mig själv emellanåt ) och jag fräser att jag faktiskt jobbar natt. Trött, förkylningslam och allmänt hängig är inga faktorer som höjer mina förutsättningar att vara trevlig i detta läge. Jag har dessutom spenderat dagen i oväsendet de fört konstant sedan de väckte mig, inte förens klockan var efter 16 gav de upp. Men för att riktigt ha något att se fram emot så återkommer de imorgon och hela jävla veckan framöver. Humöret har varit lite smått färgat av denna minst sagt enerverande incident, under hela dagen.
Har väl inte lyckats prestera alltför mycket idag heller. Mest för att jag inte orkar gå runt och snörvla och tro att jag kan åstadkomma något trots att jag håller på att tuppa av trötthet vid minsta ansträngning. Några rundor med Bessy, lite TV, lite datasurf och mycket nedbäddat slöhäckande i soffan. Lyckades förflytta mig in till sängen för en stunds läsning som slutade med att jag somnade. Så nu sitter jag här igen. Snart morgon och mina nyfunna vänner- takläggarna kommer snart för att jävlas så mycket som möjligt. Det är kärlek det!!
Nu är planen att kolla färdig på något Nannyprogram som precis har börjat. Kan inte sluta fascineras över hur föräldrar misslyckas med sina kiddos, och låter dem förvandlas till familjedemolerande monster. Det liksom bara kryper i kroppen på mig.. Nåja, bäst att knipa igen. Utan egna små värstingar har man ingen rätt att yttra sig har jag förstått! När jag förfasats tillräckligt ska jag dra med mig Bessan ut på en promenad innan det är sängdags.
Sen är det bara att invänta Djävulens utsända... (hantverkarna alltså). Lovely!

Hjärnsläpp...

... eller kanske hjärnsläp är en mer passande beskrivning? Har precis landat på ön efter ett par nätters jobb. Har i huvudsak knepat med ett nytt schema tillsammans med J till personalgruppen. Snacka om att känna sig IQ-befriad efter 15 timmars räknande, puzzlande och omjusteringar! Ingenting fungerar just nu, är bara så trött men det känns som jag om går på högvarv. Undrar om autism kan "smitta" av sig? För i så fall är jag lite simpelt miljöskadad och behöver bara detoxas, helt enkelt! Tänkte försöka ta mig till sängen och läsa mig till sömns, men hur svårt är det inte att ligga still när det kryper i kroppen?

De senaste dagarna har det väl inte hänt ett förbaskat dugg egentligen. Jobbat och jobbat extra. Första natten hemma på en vecka. Jag borde skaffa en husbil så slapp jag betala hyra i onödan!
Och nästan likadant blir det i veckan. Hopplösaste jag!!

Nej, om man skulle ge det ett försök iallafall. Kan ju vara fördel om man befinner sig på rätt plats om nu JB skulle få för sig att göra en morgonvisit.

Om detta tycker jag inte!

Att vara "sjuk" är ju rent ut sagt ett jävla påfund. Och det inte så att man har någon livshotande åkomma, nej jag är "bara" förkyld. Katastrofalt tråkigt är det med en snok som rinner konstant, en hals som ömmar och en skalle som bara känns tyngre än tyngst. Tragiskt. Skulle ha jobbat natten ut, men mamma J skickade hem mig.
Var ute hos en pappa som inte behagade vara hemma på Fars dag, innan jobbet i söndags. Kunde lika gärna ha sparat eller skänkt de slantarna till bättre behövande- som mig själv till exempel.

Har dessutom hunnit med lite kvalitetstid med lillasyster L. En rundvandring i hennes nyinförskaffade ruckel ; ) , thé och lite skvaller gjorde att det kändes som förr när hon i stort sett bodde hos mig!! Supermysigt!! Om detta tycker jag mycket alltså!

Annars har livet inte så mycket spännade att bjuda på för tillfället. Jag tror att det kan finnas ett litet missförstånd som bör redas ut omgående, så det får jag väl engagera mig i. Det mesta handlar om jobb och pluggande. Tänkte att jag lika gärna kan förpesta min, av arbete nerlusade, tillvaro med lite studier så jag blir av med skiten någon gång. Det ger mig ju bara ångest i längden!

Går dessutom i julklappsplaneringstankar. Måste lägga upp en strategi, förra året missade jag det och hann knappt färdigt med inköpen. För att inte tala om dert förbannade julgodiset som jag inte ens hann påbörja. I år har jag garderat mig genom att dels lova och därtill får jag assistans av den lovade att färdigställa baket. Ingen återvändo med andra ord!   = ) Kan behöva någon med lite halvsadistiska tendenser som utan tvekan ( och ser stor njutning i att få prygla sin syster)  plockar fram läderpiskan för att driva mig ifrån mina dåliga undanflykter och halvmesiga ursäkter till att inte hinna rulla 300 Mozartkulor! L är perfekt för det jobbet, hehe! ; )

Nu ska jag blåsa ur hjärnan för vilken gång i ordning vet jag inte ( kranen är röd /sönderskavd av allt snytande) och därefter krypa ner i min djupt efterlängtade säng för att läsa ett par rader innan jag somnar!!


Sådan matte- sådan byracka... Såå trötta! ; )


                          

NoneNone








                                                                                                                     




Vad var det jag sa?!!!!

Det är väl tur att man känner sig själv så väl som man faktiskt gör!!
För dagen som varit har varit blev bara bättre och bättre. Lite småseg i starten, men efter en stunds monolog kom jag fram till att allt kunde ha varit bra mycket jävligare ändå. Därefter har dagen bara utvecklats i positiv riktning. Efter att grabbarna begett sig mot ön åkte jag in för att träffa J över en sen middag. För att undvika att bli helt utslagen i matkoma bestämde vi oss för att gå en runda, men kom inte längre än till Lilla Pubben där extrafamiljen satt. Blev lite otippat inbokad på en gratismassage imorgon- mina stackars muskler är i stort behov av en rejäl omgång. Tur för mig att jag har min bästaste M. Det blev ingen långvarig vistelse, trots att jag helst av allt hade velat stanna kvar- men jobbet kallade. Kvällens pass var stationerat på Molly´s. Lite dåligt med spel och en trist start kunde ha slutat med ett katastrofalt resultat, men det vände efter en stund och summa sumarum var jag riktigt nöjd med min prestation när jag räknat ihop kvällens intäkter!! Fick ett infall och ringde A när jag ändå var i stan- och det var en lite väl överförfriskad herre som svarade. Det var bara till att plocka in honom i bilen och agera personlig assistent/ privatchaufför. Som tur var fick jag sällskap av J som hjälpte mig att frakta hem honom.

Dagarna dessförinnan har mest inneburit jobb och studier. Börjar äntligen ana en liten strimma ljus där längst borta i tunneln.
I fredags blev det spontankalasande med grabbarna, Y och U. En trevlig kväll som gick på tok för fort och avslutades med tankekaos och totaldepp! Det är väl fan att man inte bara kan acceptera att livet sällan går samma väg som man tycker att det borde göra, Men jag måste inse att hur mycket jag än önskar att min familjesituation såg annorlunda ut, så kan jag inte förändra den. Inte heller kan jag dra tillbaka tiden och göra saker och ting annorluda mot hur det ser ut i dagens läge. Däremot inser jag återigen att jag är lyckligt lottad som har mina underbara vänner. Vad vore jag utan dem.
Blev dessutom påmind om att gråta är något jag bör undvika framöver- det ger mig bara huvudvärk!!

Dags att sova. Tänkte orka ta mig upp i någorlunda god tid och städa lite innan M dimper ner här imorgon!
Natti natti....

Lördag morgon, 4:46

Crashad Bg.
Orkar inte mer just nu, så jag lipar lite,paketerar om och trycker tillbaka den onda skiten längst in i förrådet.
Återigen. Deras förlust inte min... min förlust i allra hösta grad. Det gör förbannat ont- igen och igen och igen.
Otaliga koppar thé, för många cigg och självterapi på balkongen. Imorgon är ännu en dag, och allt som gör ont är förträngt.

En vecka av mitt liv...

En vecka har gått...

Detta har hänt:

Kollat färdigt på alla Beckfilmerna..
Lunchat med S och M.
Städat.
Pluggat.
Varit fyllechauffis åt J och tre av hans vänner.
Kollat på film i sällskap.
Tvättat.
Bankat pengar.
Pratat i telefon.
Betalat räkningar.
Varit på Strand´s rockfest.
P har lagt om till vinterdäck på bilen.
Promenixat med Bessy.
Jobbat extra.
Sovit i tid och otid.

Meningsfull tillvaro....

RSS 2.0