Hönsmurder och snakekillande...

Det blev jobb hela veckan. I detta fall hade jag önskat att att personen hade råkat ut för någoting banalt som ett brutet ben, utbrändhet eller en vanlig simpel förkylning och sluppit få dessa tider under rådande omständigheter.. Som vanligt är andras olycka min överlevnadslycka.. mindre kul!

Veckan har dessutom inneburit ett sista flyttryck, TV-möbelmåleri, Kalmarbesök, hönsdödande, fönsterputseri, ofrivillig hemmafest och flickvänsmisslyckande... Bessy stod för hönsmördandet trots att hon inte är någon fågelhund, nedrans byracka.

I morgon blir det Helsingborg med M efter jobbet. Borde verkligen sova nu så jag orkar kompensera helgens misslyckade, för tillfället obefintliga flickvänsroll...

... så jag gör ett försök och hoppas det funkar - min lilla tantvila  till trots!

Såg årets första och förhoppningsvis absolut sista huggorm i häromdagen. Vidrigt fet och lång var den. Jag körde över den.



Småsyrror och spontana infall..

Fredagen gick åt till att besöka Ikea med min obiologiska lillebror i släptåg, jobba och som avslutning hanns det med en spontan hemmafest med avrundning hos oss. Kom i säng runt 5-tiden... Mycket orutinerat eftersom planerna för lördagen var att svartbetsa min nyinköpta TV-möbel och därefter hämta upp de minsta småsyrrorna för att åka på innebandy. Vad jag tänkte med vet jag inte, men 20 skrikande,stimmande och springande ungar i över en timmes tid var allt annat än önskvärt i mitt självförvållande tillstånd. Förvandlingen av byrån gick också åt helsike när det svarta visade sig bli 70-talsbrunt.. Jag gav upp efter att ha sandpapprat alla delarna och målat en skiva..
När jag lämnat kidsen hemma i Arbelunda runt halvåtta-snåret hägrade en lugn kväll i sängen med film och tidig natt...
eller också inte. Istället blev det Kalmar- fylleslag, vurpor, en begynnande magkatarr och en bil som inte ville starta när det var hemdags. Åhhh så tröttsamt... Paniken liksom växte när jag såg hur tiden bara rann iväg och det faktum att jag skulle upp snart igen var inte särskilt roande.
Så det var minst sagt segt att ta sig ur sängen när klockan ringde vid 6.30 efter drygt två timmars faktisk sömn. Men tiden gled iväg överraskande smärtfritt. Fick dessutom kila hem mycket tidigare än beräknat och det var inte svårt att somna om efter Bessys morgonrastning..
Nu ska jag strax göra ett nytt försök med mitt måleriprojekt.. Sedan blir det en lång dusch, film och döskalledunisar resten av kvällen..

Kunde ha...

... kidnappat min vän och gömt undan oss för världen idag. Alternativet var att jag begav mig till de Småländska skogarna för att hålla mig undan för omvärlden, i stugan som nyttjas för att komma ifrån storstaden för en stund.. Jobb och hund satte stopp för det, men det hade inte varit fel att få prata bort en hel natt och sen bara komma tillbaka utan att någon vet vart man hållit hus.

Mitt luktsinne vädrar fortfarande hus bebodda av gamla människor efter dagsturintroduktionen idag...

Har drabbats av restless legs i armarna, det sticker och domnar bort om vart annat, jag är rastlös och kan inte sova den sena timmen till trots. Undrar om det finns någon mer passande medicinsk term för detta tillstånd?
Har upptäckt en stor nackdel med att bo i kollektiv- jag är ju livrädd att jag ska väcka någon när jag är uppe och grejar så här mitt i natten.
Har en konstig känsla i magen nu igen, tror att orsaken ligger närmare än jag orkar att ta itu med just nu. Känns som kaoset står för dörren... och jag pallar bara inte!

Nu har jag bestämt att jag tänker sova, vare sig kroppen vill eller inte..
(Saknar... )
 




Knaskväll med bra slut...

Kaiko tillvaro för tillfället..
Hela vänstra sidan jävlas, så just nu stinker jag Voltaren och är obehagligt dimmig på Panocod.. Om detta tycker jag inte!  Och så regnar det konstant.. Humöret är verkligen tiptop!
Imorgon ska jag dessutom introduceras på ännu en arbetsplats- jävla fin timing som vanligt..

Gårdagen var påfrestande..
Blev ledig från Pubben eftersom folket i trakten verkar ha emigrerat och det var noll rörelse på byn. 
Följde med kusin/kombo B som moraliskt stöd och sällskap för att hämta folk på Lammet och Grisen. 

Kvällen var helt knas med ledsen kombo, lååång diskussion, molande värk och allmänt taskig stämning.
Men natten/morgonen avslutades perfekt med ett samtal från M. Sov tack vare detta gott de resterande 105 minuterna som återstod innan det var dags att börja jobba igen..  Fan så hopplös man är, men det var ju utan minsta tvivel värt det!

Nu blir det film och läge liggande i hopp om en fysisk förbättring tills imorgon..


It sucks...

Migrän... suger.
Hunden på rymmen... suger.
Mysberoende... suger.
Borgholm... suger.
Sömnsvårigheter... suger.
Båda kombosarna sover... det suger.
Regn... suger....

... men jag trotsar vädret och tar en nattpromenix i regnet...

... kanske försvinner känslan av att allt suger för tillfället!

Allt har en mening...

... och en tappad TV innebär inköp av en ny. Så många sköna pengar fattigare men en större TV rikare är väl inget att lipa över egentligen! Flytten är i stort sett klar, har fått ännu en arbetsplats att lägga till listan och som alltid har jag massor av saker att göra..
Hmm, hade dygnet haft fler timmar hade jag ändå inte hunnit med allt jag skulle vilja ha gjort..

Har inte så mycket mer att tillägga. Helgen som var, var ju som den var.. mindre kul och en ofokuserad vistelse hos M. Stackars honom! 

Men varför gå på Berg när man kan leka med smågrus??  Kan Någon förhoppningsvis ha lärt sig något av detta?!

Nu ska det grejas lite till, planeras och Bessy promeneras innan middagen..

Minisemester, flytt och jobb...

Senaste veckan har sprungit iväg minst sagt. Impulsjag kom förra tisdagen på att vi kunde utöka vårt kollektiv- på torsdagen var det klart! Hade tänkt börja fixa med flytten redan förra helgen, men det blev 45 timmars jobb istället och inte så mycket tid och ork över.

Åkte till M i måndags- en minisemester som innebar massor av sömn, mys och film. Lyckades pricka in det värsta regnoväder jag någonsin upplevt på ditvägen och drog en liten nätt omväg på hemvägen i torsdags.. Hjärnkontoret har har haft olovlig semester ganska länge nu!

Senaste dagarna har det varit ett konstant packande och körande mellan lägenheterna som varit den den dagliga sysselsättning, varvat med jobb och en begynnande förkylning i antågande- lagom hängig och trött.
Planen är i alla fall att bli färdig redan imorgon, hur det sen artar sig återstår dock att se!

Banankartongerna kallar..



RSS 2.0