27/11: Shit, shit, shit...

Insåg att det är 1:a advent i morgon. Och att jag behöver nya adventsljusstakar till lägenheten.
Så jag tänker låna Joel ett par timmar och få hela advent- och julshoppingen samt månadens storhandling avklarad. Allt blir ju så mycket roligare med sällskap, trots att det inkluderar affärer och shopping.
Nu; åter till studielitteraturen om lagstiftning. Så intressant och underhållande. Not! Men det är lika bra att få skiten gjord, kan ju glädja mig åt att slippa kunna rabbla paragrafer på kommande tenta! Me so happy! =)

22/11: Arbetsnarkomani och studier...

Arbetsnarkomanin har den gångna veckan haft mig helt och fullt i sitt grepp. Och jobbar man mycket, så behöver man också sova en hel del. Så det är väl vad merparten av min tid spenderats på. Det och blöta, kalla hundpromenader, en och annan film samt lite annat pyssel i lägenheten. Man kan väl minst sagt säga att jag gått på sparlåga. Men så får man helt plötsligt en liten sån där extra energikick som man varken förstår hur eller varför och då kan man hinna en hel del!! Just detta hände innan jobbet ikväll, så på knappt 1h och 30 min hann jag plocka iordning dammsuga, hänga tvätt, laga mat och käka upp den, kolla lite på TV, plocka ur och in i diskmaskinen,bädda sängen, vika tvätt, duscha, göra mig klar för jobbet och handla mjölk! Jag är ganska imponerad av mig själv måste jag säga. Allrahelst med tanke på att jag är väldigt lik Alfons Åberg och "ska bara" hela tiden. Dessutom med otroligt stor tidsoptimism! Nu ska jag fortsätta med mitt pluggande, ganska många timmar kvar tills klockan är 7, så jag borde hinna med massor om bara kiddo sover som han ska! I morgon blir det lite fortsatt städning, hundvaktande av Perla, sömn och så ännu ett extrapass, denna gång i Borgholm.
På onsdag hoppas jag att Ylva dyker upp enligt planerna, i så fall blir det nog en liten utgång skulle jag tro. Det är ju ändå lill-lördag! =)
Men nu: studier!!!!

15/11: 39 dagar kvar till julafton...

.. och bara 46 till årsskiftet. Vad hände med 2010? Vart tog året vägen?
Nåja, måndag igen. Ny vecka. En ganska fullbokad sådan för ovanlighetens skull!
Jobbar natten som kommer. På tisdag blir det Öland med farfarvisit och övernattning hos syrran med familj.
Onsdagen kommer spenderas i fasters hus- städandes. Om jag nu inte har missförstått min lärare förstås.
För i så fall är det skola som gäller hela eftermiddagen. På torsdag ska det jobbas lite extra igen. Ledig helg som det ser ut nu i alla fall. Och så ska det pluggas och mailas studiearbeten. Bland annat.
Veckan som gått har varit ganska hektisk, men aj så effektiv jag har varit, jag har: jobbat, storstädat, mailat in två styck studiearbeten, haft en supersocialiseringsdag på ön; farfar, Fia, hann nästan träffa alla småsyrrorna. Fastnade i Thessans kök i många timmar- gott å mysigt var det! Snabbthéat på Robert´s med Janet och TC. Varit på lektion, jobbat extra, haft en utekväll med grabbarna. Kollat de senaste två Beck-filmerna, varit hundvakt. Jag har säkert hunnit mängder av annat också. Men nu strejkar min hjärna!!!
Skickar en tanke till Perlan. Hoppas att allt löser sig!
Nu är det bara några timmar kvar till hemgång. Guttans! =)

31/10-8/11: Rockfest, nattliga galenskaper, jobb och kalas på Öa...


Jisses. Har ju inte uppdaterat ett skit sen Ullared. Hmm, ja livet på det stora hela ser nog inte så annorlunda ut, det mesta är definitivt som vanligt.
Rockfest 31/10, första alkoholintaget sen i våras. Kalasade med bästaste Hanna. Sjukt bra kväll. Slutade om möjligt ännu bättre. Söndagen började med ångest. Men det släppte med lite frisk luft. Thé med farfar och Kajsa. Snabbvisit hos Lovisa. Hem, sova och jobba. Mycket bra helg!! =)
Lugn vecka tror jag väl. Begav oss mot Visingsö i torsdags. Kalasdags, så Madde och jag for upp till ön några dagar innan för att hjälpa Maya att fixa inför Jimmys 50-årsfirande. Otroligt bra helg, sköna långpromenixer, mindre sköna ridturer sadelmässigt, men mysigt ändå. Burit grejer, skalat potatis, skjutsat folk, dukat, dekorerat, blåst ballonger, pluggat, serverat, städat, fått healing, kollat på film, pluggat ännu mera, mockat stall, sjungit och bara myst en massa. Idag, måndag, åkte vi hemåt.
Landade i sängen runt 14.30, somnade omgående och vaknade minst lika trött 5 timmar senare. Det har varit en otroligt seg natt. Men jag börjar bli färdig med mina uppgifter nu! =)
Idag blir det bara sängläge hela dagen. Ja, bortsett från Bessans promenader då förstås!
Nu vill jag hem till min säng....

RSS 2.0