Fredag igen...

Då var det fredag igen.. Fattar inte att tiden kan gå så fort?

Gårdagen innebar lite extrajobb, och fler uppsatta tider- nice!
Kvällen var lugn, A kom förbi med sin nyckel för att jag ska kunna ta mig in och fodra hennes pälsbollar under helgen. Kollade på Babel, kom därefter i säng hyfsat tidigt..

Snällaste A fixade min utväxt i morse, hann dessutom med lite uppdatering..
Resterande del av denna dag har jag tillbringat hos min faster, sysselsatt med att putsa hennes fönster..
Blev "hundledig" till på söndag, suck- hur ska detta gå? Det är ju så tomt utan Fluffy White.
 
Drog en repa genom solariet på hemvägen och tänker nu ta en tantvila innan det är dags för duschen och sen Pubben för att jobba lite till..


Golvtvätt a´la Pippi...

Hmm, dags för uppdatering av de senaste dagarna eftersom jag börjat bli lite smått slarvig med den dagliga skrivstunden. I måndags hände det inte mycket.. Kom underfund med att det är dyrt att inte vilja ha barn, men får väl trösta mig med att det är ännu kostsammare att ha dem. Ont ska det visst göra att klämma ut dem också! Kom till jobbet och drabbades genast av obotlig irritation- igen. Kan det inte bara dimpa ner ett jobb från himlen så jag kommer därifrån?? Det mest "fantastiska" ( läs patetiska) är att detta störningsobjekt  inte klarar av en diskussion- 42 år gammal. Snacka om lekstuga!

Tisdagen var även den lugn. Kombon försvann iväg till Kalmar, så hund och jag blev själva hemma! Tror inte jag gjorde så mycket mer än att slappa, kolla på TV, prata i telefon och läsa på hela kvällen.Skönt var det i allafall!

Idag har det storstädats. Som vanligt blev det ju inte alls som jag tänkt mig! Började hela min våtdammtorkning med att befinna mig ståendes i  vatten upp till fotknölarna- spannhelvetet sprack i många delar! Men jag är inte förvånad, sånt här händer ju jämt och ständigt! Väl färdig med lägenheten fortsatte jag med trapphuset.
Nöjd med det utförda jobbet belönade jag mig själv med en stund i solariet.. Välbehövligt eftersom jag närmast ser ut som ett lik 12 månader om året,om jag inte fuskar på detta vis!
Skulle ha ridit, men hann helt enkelt inte med det idag, synd med tanke på det kanonfina vädret..

Nu ska jag krypa ner i sängen och fortsätta läsa lite innan jag somnar.

Studentbal och cruising...

Jaha ja, ännu en helg som fullkomligt rusat förbi.. attans!

Efter jobbet i torsdags blev det en liten runda med Jorrit. Åkte sedan vidare för att plocka upp lillsyrran. Hem och gjorde absolut ingenting. Frossade i filmer och somnade när det började bli ljust framåt morgonkvisten.
Sämsta tänkbara upplägg inför fredagen, hade ju behövt vara utvilad, men icke..
På schemat stod håruppsättning och make-up till L studentbal, vilket var snabbt utfört på 30 min- jag funkar definitivt bäst under lite lagom stress.
Därefter var det dags att föreviga det hela med fotografering... med mig bakom kameran. Hmm, seriöst? Jo, ett par bilder med lite fint blommande buskage i bakgrunden lyckades jag knäppa, men det mest klockrena var iallafall  poseringen med Djurparkens gul-rosa dinosaurie som kavaljer. Mmm, det passerande folket glodde duktigt! 
Landade på hemmaplan runt 19-tiden igen, umgicks lite med kombon, T och T som hade spa-kväll innan jag gled vidare till Pubben. Bra kväll, dock på tok för dåligt med spelande gäster.. 
Kidnappade en full J och en aspackad, mycket förvirrad P(du vet ju var jag bor!! haha) för ännu en tripp över bron där L och T väntade. Väl hemma igen höll min söta men fulla lillasyster låda ett bra tag. Lika lätt att få tyst på henne som att förvänta sig att en porslinsaffär skulle vara intakt efter ett elefantbesök- omöjligt med andra ord!! Ja, det var väl ännu ljusare ute denna morgon, innan jag äntligen lyckades somna!

Lördag...
Alarmet ringde way to early..
Åkte ut med bakfull syster i sällskap för att agera lektant nu igen. Bamsekörning med ett gäng ungar även denna dag, en uppgift som jag snirklade mig ur riktigt snyggt.. Satte L som kusk, hehe.. Ingen drömtillvaro i hennes tillstånd.. Plockade upp den andra lillsyrran, K, och mötte därefter upp C, H, C och L som var på ön över helgen. 
Fick äntligen tillfälle att uppdatera en del av vad som hänt under den senaste tiden, men hann långt ifrån med allt!
Därefter var det dags att  hämta Vanen med partyfolket för att agera chaufför på Borgholms årliga cruising..
Oh my God, raggare och jag är bara inte kompatibla!! För att inte tala om alla poliser.. Clever som jag nu ibland misslyckas vara, glömde jag mitt körkort i bilen, så när jag blev stannad var det bara till att spela dumknullad- vilket gick hem!! Jag kan när jag vill..
För övrigt var det en typisk raggarkväll med fylla (givetvis), slagsmål (kombon igen), dräggiga raggare (vad annars?) Men en hyfsat ok kväll iallafall..

Idag har jag väl inte gjort så mycket annat än att köra på grabbarna, käkat frulle med K och bli utlåst!! Man ska inte tänka negativa tankar, att jag aldrig lär mig!!! Nu ska jag snart hämta K på Condiset, åka hem till familjen för att fira Mors dag och avsluta kvällen med ett soft arbetspass! 



 

Kan man vara mer...

... uttråkad än jag är just nu? Omöjligt? Nej, men inte långt ifrån!!
Jag vill byta jobb- NU!! Är så trött på att inte ha något att göra, hoppas mina förhoppningar infrias, då är jag inte kvar här en sekund längre än nödvändigt.. Har väl förstås en jävla massa uppsägningstid som måste förflyta.. men, men- den som väntar på något gott....

Dagen har sett ut som följer:
7.00 Vaknade, släpade mig ut till handfatet för att gnugga gruset ur ögonen.
7.10 Morgonrunda med Bus- bästa hittills! Och bara det säger väl en hel del om läget, med tanke på hur seg jag är nyvaken!!
8.00 Frukost till mannen, därefter var det min och hunds tur.
Diskat
Grävde ut ett fästinghuvvé, förbannat ont gjorde det...
9.30 Morgonhygien (mannen)
Hämtat tvätten och strukit den
Fixat mat
12.00 Lunch
Diskat
Dammsugit och moppat golven
14.20 Väntar på att få gå hem...

Givande dag? Oh ja, jag riktigt känner hur jag utvecklas för varje minut som backar förbi...

Nä, om man skulle typ ta livet av sig och få ha lite kul istället??

Massaserad =)

Gårdagen var tiptop!
Nybban ger mig fortfarande rysningar, men jag överlevde tack vare lite halvsmaskigt skvaller, och en god sallad..
Åkte därefter ut till mamma M, (H´s mor) och fikade rabarberpaj och snabbuppdaterade de senaste 5-6 åren..

Därifrån var det direkt till nästa matbord.. Alltså, min mage protesterade högljutt, men det lyssnade inte extramor M på alls.. Först smörgåstårta och lite senare var grillen igång.. Så gott och sååån magknip!
Kom i säng hyfsat tidigt, somnade omgående och vaknade till strålande solsken!
Passade på att ta en runda med dogsen.. Käkade frukost med M & J, och sen var det dags för min otroligt efterlängtade, välbehövliga massage!!!
M lyckades ganska snabbt konstatera att jag har en lite snedvriden ryggrad, och att det är den troligaste anledningen till mina besvärliga, värkande ryggproblem!
Bra var hon i allafall på det hon gjorde, och min vanliga otur trogen så flyttar familjen till Visingsö snart.. suck!
Man får se det positiva i det hela- jag får ett nytt ställe att göra impulstripper till!!

Nu är det jobb som gäller resterande del av dagen/kvällen/natten.

Imorgon har jag planerat att skumpa pålle igen, och sedan hämta lillsyrran som ska sova över till fredag.

Tuesday afternoon...

Gårdagen var ruskigt hektisk! På väg hem från jobbet blev det spontant bestämt att jag skulle ta ut kusen för en motionsrunda eftersom C var sjuk.. Gutt väder, så vem säger nej till det? Snabb ombokning av de dater jag bokat in efter jobbet. Men det löste sig det också- många timmar senare.. Kvick visit hos T efter att ha panikhandlat. Därefter hem för att ha théterapi med stackars B.  Puh, ja det var den dagen i alla fall..

Hur kan en dag vara slapp men ändå stressad? Vet inte om jag fastnade i jäktandet igår och nu inte kan skaka av mig det?? Nåväl, startade dagen med att få lite sol, välbehövligt eftersom jag inte var närvarande när de bättre pigmenten delades ut..
Efter att ha packat klart blir det en tripp till först Nybban för att träffa gamla xet och nuvarande vännen H, och sen vidare till extrafamiljen i skogen.. Tänker faktiskt inte göra någonting alls idag, förutom att förflytta mig mellan adresserna!

Imorgon är det Kroken som gäller igen... Sen väntar min "lediga" helg, haha...

Det gör ont..

.. trodde jag ja.. Men jag hade visst missuppfattat det hela! Bara till att be om ursäkt!

Helgen har inneburit jobb rakt igenom. Lyckades genomlida min långa lördag utan att avlida.

Har inte så mycket mer att plita ner här, mina tankar håller jag för mig själv.
Tänker åka ut till min faster och tjura en stund, sen blir det Kroken igen för att jobba ytterligare ett dygn. Faan vad trött jag är på detta! Jag vill byta jobb, slippa lyssna, bara försvinna från ön och dess intrigkåta befolkning för en stund.

Önsketänkande...

Ja...

.. jag vill bara dö, men inte ens det blir som jag vill!! Känner mig totalt demolerad även denna dag, och morgondagen lär inte bli bättre. När ska jag ge upp och bara säga NEJ??


Ajaj..

Det känns som om varenda muskel i min stackars kropp är typ en decimeter för korta. 8 timmars hårt städande och en ridtur som avslutning.. Ska strax ställa mig i duschen, därefter pussa hund go´natt, och krypa i säng..

Imorgon- vill jag nog bara dö....

Sommar? Nähä, inte det...

Skön men lite kylig dag, ärligt talat... vart tog försommaren vägen??
Åkte lagom nöjd från jobbet, en lång seg dagjävel har det definitivt varit.. 

Kvällen har däremot varit slappt nice.. En promenix med A och S, för att kika in det nyinköpta huset. 
Sedan var det Yatzy och thé hemma hos mig som gällde..  Borde en massa prylar som vanligt, men strejkar idag med.. 

Imorgon blir det till att plugga och leka spindeldestroyer i A´s sommarstuga!  Varför inte slå två flugor i en smäll? Både terapi och slippa en heldag av stenhård tankeverksamhet? Jag är alltför lättflirtad på den undanflykten!!

Time for some tea and cigarettes under the köksfläkt... and then: goodnight world- hello Sandman...




Ännu en helg...

Ja, vad ska jag säga? Ännu en helg som bara försvunnit. Har inte gjort allför mycket nytta kan jag så här i efterhand konstatera. Slö lördag, en ridtur med Jorrit på eftermiddagen. Lite spel på Pubben och sen blev det en runda till Harrys och Robinson när jag slutade.

Igår, söndag, åkte jag över till A i Blomstermåla och tillbringade mesta delen av dagen i solen, riktigt nice. Därifrån var det raka vägen till Arbelunda för att jobba lite.

Idag har jag varit hos faster T och fixat håret, snabb thé på Grillen med A, och ska nu strax bege mig till kusen. Sen blir det ett litet nätt pass på 24 timmar i Kroken.. Hoppas bara jag slipper mer av tjafset där, orkar inte längre!

Kanske skulle se mig om efter ett nytt jobb om det fortsätter.. Men jag gillar ju stället i övrigt, så det känns surt att ens tänka tanken!


Hundserenad och Bamsedriver...

Tro det eller ej, men jag väcktes även i dag av grabbarna på andra sidan vägen. Äntligen helg- vilket innebär sovmorgon!!

Hann knappt mer än ur sängen innan det var dags att slänga sig iväg för att agera lektant/horsedriver åt barnen på Montissoriförskolan som var på utflykt. Givetvis var pappsen som vanligt ute i sista minuten..
Men inget ont som inte har något gott med sig- urgulliga kids, fint väder och chansen till att knäcka extra på deras dagis! Och jag är ju inte sen på den..

Passade dessutom på att dra en carwash hos faster på vägen hem, så nu skiner gröna grodan, både inuti och utanpå.

Väl hemma på vår gata i stan igen tog Bessan tillfället i akt och drog en serenad för de fikande pojkarna innanför byggstaketet.. och hon ville ju aldrig sluta.. Fick barskt kommendera henne att lyssna med de små luddiga och flytta fluffet förbi dem.. Such a manhunter!

Lurade sen med mig kombon till Tekniskan för att införskaffa lite nagelförstärkningsprylar, så det är vad som ska göras innan besöket i fakesolen, långpromenixen, tantvilan och Pubben ikväll. Måste faktiskt fixa det eftersom sprayburken med samma färg som bilen läckte lite, snacka om oönskade "gröna fingrar!"

Kommenterar kvällen senare, om det känns värt att...

Kvällen ja.. Segt på Pubben, bara en massa hjon ute och drygade sig..
Fick agera sjuksyrra när jag kom hem, kändes ju lämpligt vid 3 mitt i natten..

"Smärta är bara en högre grad av njutning..."
Alla har vi olika sätt att se på saker och ting!


Försökte kolla färdigt på Jesse James, men misslyckades även denna gång.


Den första dagen på resterande delen av mitt liv..

... startades med att Bessysnusan fortfarande är lite halt. Inte bra alls, har det inte gått över tills måndag blir det att besöka djurdoktorn. Vilket skrället inte har något emot eftersom hon alltid blir bortskämd på vår vetrinärklinik!!

Återigen psykbryt på jobbet, men orka bry sig!

Landade i lägenheten runt 17, slängde mig i soffan trots att jag verkligen borde ta tag i skolarbetet, men Snatch bara skrek efter min uppmärksamhet. Och väl förlorad i Bräädans magmuskler var det inte ens lönt att försöka stå emot begäret av hans " Jesse James".. Men där var det en annan man som gjorde sig påmind, och jag kan bara inte göra två saker samtidigt, så jag fastnade på msn.. Hmm, Bräädan brädad? Alla mina innerligaste ursäkter till min blivande man för den bristande uppmärksamheten. Hehe..
Passade samtidigt på att vara lite nyttig- kastade mig på X-trainern under filmens gång. Förenande av nytta med nöje..

Efter att par samtal och en borttappad sjöman gjorde sig rastlösheten påmind igen.. Denna gång resulterade den i en sen långrunda genom Slottsskogen, utan hund. Gick bra mycket snabbare utan min bromskloss i släptåg.

Nu ska jag hoppa in i duschen och därefter somna tillsammans med Bräädan... Might be sweet dreams!

Anti allt...

Gårdagen gick i lathetens tecken.. Vaknade återigen av de mindre underbara ljud byggnadsarbetarna åstadkommer varje vardag mellan 7.30- 16. Bokstavligen släpade med mig Bessan ut på morgonrundan- tröttare vovve finns nog inte!

T kom förbi på en thé ooch L käkade frukost här. Efter ett snabbstäd och lunchturen med hund blev det en liten nätt tantvila på 3 timmar, därefter hämtade jag L i Arbelunda.

Hälsade på T för att dricka thé och promenixa en sväng.

Körde kärringdrive genom stan för att dumpa allt skräp som stått i trappuppgången sen jag flyttade in- äntligen fri passage där igen!! Skrattkramper i magen efter den riden...

Onsdagen har varit off, vill inte jobba men timmarna bara försvinner och det är snart dags att bege sig norrut.
Käkade lunch på Smedjan med L och Mizz S.

Nu är det time för ännu mer thé och en cigg under fläkten..

Åhhhhh...

AAAAAAAAAAAAAAAAAGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH...

... precis så här arg har jag varit idag... Jag har haft ett stort behov av att skada någon- allvarligt!!

Men jag får så ont i magen, så nu tänker jag sluta upp med att vara ilsk!!


My kombo- the fighter...

Jaha då har man sett kombon in action för första gången, haha.. Och han förtjänade det!!  Blev chaufför för ovanlighetens skull- till Egby? För er som inte vet vart denna ladugårdsdoftande byhåla ligger: ni har absolut inte missat något.
Körde ut J & M innan jobbet och åkte sen för att hämta dem efteråt. Blev kvar till halvfyratiden och när vi ska bege oss är det väl givetvis någon hormonstinn, hetlevrad tonåring som får psykbryt och börjar puckla på folket runt omkring utan anledning. Stackars M fick en "bouckel"(bula) på hakan och J fick jag plåstra om när vi kom hem. Skillnaden var bara att J såg sin chans att släppa loss och få ut lite av sina aggressioner medans M bara stod där och småflinade lite åt kaoset..

Kvällen i övrigt har varit tiptop, ok spel på Pubben ( bra vinstprocent =) ), trevligt folk och lite skvaller.
Lite tråkigt är det dock att jag bara ska vara där fram tills Sjöstugan öppnar vid midsommar. Kommer att sakna stället grymt! Men det vankas en höst också =)

Nu är det, efter toast och nattsudd med kombon, hög tid att få lite sömn. Mer än lovligt trött i båda ögonen!

Jag blir så bannad..

... var riktigt nära att säga upp mig idag. Ännu ett jävla schemaförslag inför sommaren, jag vill bara spy på denna människa. Men över min döda kropp att hon lyckas med detta, hehehe.. Har slutat vara snäll med start från och med idag.. är det krig hon vill ha så är det krig hon får! Och jag vinner hur hon än vänder och vrider på det.. 
Such a LOOSER!!

Dagen har varit minst sagt irriterande på grund av detta, men varför bry sig egentligen? Ska äntligen deala lite ikväll, och då är det bäst att jag hinner stänga in den bitchiga Bg och plocka fram speldjävulen i mig istället..
Ok, som de flesta vet är jag ju inte som alla andra barn, ( och har inga intentioner till att försöka bli det) men jag ser verkligen fram emot att få jobba på min Pubben igen! =) Det var på tok för länge sen nu.

Dagens klockrena:

"Jag har blivit en sån nakenfis, jag gillar inte att ha kläder på mig längre!!"
Min kombo har gått och blivit nudist från den ena dagen till den andra, haha...

Dags för en tantvila innan jobbet  =)

Pessimisten talar...

Jag är trött, mer förvirrad än vanligt och småsur... Det regnar och nattpromenixen med hund kan närmast liknas med en "Björne rastar snigel"-walk. Mina axlar gör ONT nu, på riktigt.
Jag skulle ha gjort sååå mycket idag eftersom jag blev otippat ledig.. Och ja- jag har hunnit allt jag inte skulle ha gjort egentligen!! Lunchat med kusinen, tvättat, lagat bilen, umgåtts med familjen, träffat Y & U, planterat om en blomma vilket i och för sig var bra. Men pluggat, städat, skrivit lönerapport, lämnat vinterdäcken, borstat hund? Nää, men det bidde visst inte så- precis som vanligt!!! Åhhh vad jag blir less på mig själv när det är så här...
Och allt är bara mina tankars fel- totalt ofokuserad!

"You should see the world inside my head..."

Roadtrip och rockfest...

Jo då, mina planer gick i lås och det blev en liten roadtrip i sydlig riktning.. Åhh vad jag bara älskar när man ställer upp på mina galenskaper!!
Det hela blev klart knappa timmen innan jag slutade mitt pass. Det var bara att åka hem, ladda mobilen, pussa hund byebye och bege sig!
Blev förvisso en liten avstickare till Malmö innan jag landade på avtalad plats- lite senare än planerat bara. Plockade upp en liten stackars liftare i Växjö, mina omhändertagande instinkter tog helt enkelt övertaget, hehe... hopplösa jag!
Hade tyvärr glömt av att min N var på ön och vår inbokade sväng till Kalmar- jävlars!! Snacka dåligt samvete!
Lämnade staden igår kväll igen, för att åka hem och fira valborg på Strand..
Gillade inte A nämnvärt imorse,men gårdagen var tiptop, tack! Snabbfylla och efterkalas hos mig med P,T,N,D och J.

Dagen började med att jag väcktes av musik från torget.. suck! Definitivt ingen drömtillvaro- jag ville bara kräkas!
Käkade bakfyllefrukost/lunch/middag med syster L på Blå och shoppade en balklänning till henne- riktigt nice!
Körde hem henne framåt eftermidagen och fortsatte till C för att hämta mina sommardäck. Blev kvar där ett antal timmar på thé och uppdateringssnack..
Lämnade samtidigt över nycklarna, så nu är hela hushistorien överstökad... delade känslor på den punkten!  

Nu ska jag vara snäll mot min sovande kombo och stryka hennes jobbskjorta. Sen är det hög tid att dra en sväng genom duschen och krypa ner mellan lakanen...

RSS 2.0