???

Jaha, helgen var det ja.. Den liksom bara sprang förbi, trots att jag  var långledig, och jag fattar ingenting.. Igår torsdag- idag måndag kväll, hoppsan Kerstin? Men det har varit en toppenhelg ur alla aspekter! Bra väder, sköna människor, kalas, totalt hjärnstillestånd och mycket mys- me like! Börjar nästan ångra mig inför sommaren...

Torsdagen jobbades det till 16, hämtade nycklar hos syrran, därefter ner till A för att färga tantstråna igen! Kom hem runt 21, och hann väl i stort sett inte mer än att sparka av mig pupporna innan kombon stormade in och upplyste mig om att det var dags att åka vidare igen- spontanparty hos Y på g! Så det var bara att springa genom duschen, slänga sig i bilen och bege sig till Kalmar. Fick framåt småtimmarna med mig M och J hem till ön...

Många timmars sömn blev det inte, innan det var dags att åka ut till Jorrit och sedan hämta Harry hos D.
Därefter var det återigen time för Kalmar- grillning och aktiviteter i solen, klockrent! Gammal som man nu börjar bli avvek jag tidigare för att hinna med en tantvila- mest för att sova bort skallebanken och för att orka med kvällens kalas.
Trevlig fest blev det, kom väl aldrig riktigt längre än till köket där det mesta av tiden vigdes åt att blanda favvodrinkar och tjöta med folk som sprang förbi på väg till balkongen! Förflyttade oss senare in till stan och O´Leary´s. Hittade M efter någon timme och åkte hem. 

Lördagen startades med snabbshopping! Kan det bli bättre?  
Bakfyllefrukost med M & J och sen var det dags för städning hos Y & U. Skulle egentligen kalasat även denna kväll, men blev istället chaufför åt O, L, P och J. Cruisingen i Nybro gick trippen till, stannade en hel timme bland alla raggare, fick nog och åkte vidare- först en repa förbi O´Leary´s, därefter till Arbelunda för att byta bil och vidare till Harry´s där det spelades biljard resterande del av kvällen! Jag är grym (hehe) fram tills det gäller att sätta 8:an i sista hålet- jag blir så bannad! Givetvis loosade jag allt trots att jag hade övertaget i varenda jäkla matchl! Aggghhhh!
Hämtade J i Kalmar och landade slutligen i syrrornas lägenheten framåt morgontimmarna..

Följde upp lördagens morgonshopping med en runda på IKEA innan det var dags att åka hemåt igen. Grejade lite hemma innan det var hög tid att bege sig till söndagens styrelsemöte- som inte blev av... gott fika och några rövarhistorier bjöds det på iallafall!  Därefter var det jobb igen..

Måndagen har varit lugn. Bara tvättat och grejat lite hemma innan jobbet..
Trodde att jag skulle jobba ett extra pass imorgon, men eftersom schemat inte är som det ska så behövdes inte det.. Så nu sitter jag fast här, fast jag egentligen bara vill hitta på bus och ha kul! Har mina planer, men vet inte om de går att genomföra än.. hmm. Annars får jag väl typ åka och städa/tvätta bilen när jag slutar imorgon.. Suck!

Dags att göra lite nytta...


Orkar inte idag...

Är så sjukt trött just nu och vill bara sova.

Dagen har sprungit iväg- som vanligt! Käkade frukost med L innan hon åkte till Kalmar, somnade om medans hon grejade runt. Gjorde en liten utflykt till Färjesta´n med Mizz S under eftermiddagen. Fixade lite i lägenheten innan A kom och hämtade mig och hund för vår första promenix på väldigt, väldigt länge. 
Fick sällis av J ut till Jorrit mitt i natten..
 Skulle ha gjort så mycket annat "nyttigt" idag, men va faan- jag har ju varit social i alla fall!

Nu tänker jag krypa ner i min säng och glömma omvärlden... 


Ett riktigt brev med frimärke.. (all for you, sister =) )

Ok, om gårdagen var fin så var dagen way much better! Vad mer kan man önska än värme, sol och fågelkvitter? JO FAKTISKT- när de små asen gör det enda de är bra på så kan även jag låta bli att känna hat emot dem!
Snikade till mig en långpromenix under arbetstid- fy på mig! Men det vore ju direkt galet att låta en dag som denna gå till spillo!

Fotbollsträning med M. Ärligt talat så är min lillasyster det lataste jag sett sen indiern på jobbet förra sommaren! Och det är ingen dålig prestation kan jag garantera!  90% av träningstiden utnämnde hon sig själv till målvakt. Jag är nästan helt övertygad om att hon egentligen inte alls gillar att försöka fånga bollar, utan bara såg sin totala chans att slippa springa..
Fick lite kvalitetstid med minstingsyrran medans träningen pågick.

Hon fällde den mest klockrena kommentaren angående min Fluffy White;
"Jenny, din hund äj dum på jiktigt"...
Men vilken annan slutsats kan man dra när hundskrället placerar sig frivilligt under min gunga, "flyttar" sig på mitt kommando, genom att lyfta rumpluddet, snurra ett varv för att sedan återigen lägga sig- under gungan?

Fick sällskap hem av L som ska invadera min soffa inatt igen.. Har på den stunden hon varit här redan lyckats förstöra en Kentlåt samt göra henne tokgenerad genom att framföra min bil i äkta pensionärsmanér genom hela Borgholm.. Hehe..
Därefter fick sig Hitchpojken en släng av den överbeskyddande systerns fasoner.. Haha, hon kommer få leva singel så länge jag fortfarande är kapabel till att öppna käften...

Nu är det dags för Mean machine, och sedan- efterlängtad sömn!
Bara 8 dagar kvar av totalt ansvar för kusen. Tror jag ska fira min frihet med en kväll fylld av hårdrock och mjölkdrinkar- valborgskalas med andra ord!! 


Hmm..

.. ibland bara förstår jag inte vissa resonemang. Min närmsta chef har fått påtryckningar om att hon jobbar på tok för många schemalagda timmar varje månad, och måste dra ner på sina tider.. Och ja- hon jobbar på tok för mycket, men till sommaren kommer jag att ha 254.25 schemalagda timmar- och det är inga problem?
Det är en ytterst märklig värld jag lever i!
Men den döden tar jag när den kommer, tänker banne mig inte sitta och lipa över mina framtida sorgeämnen i dagsläget!!
 
Konflikterna på jobbet rullar vidare. Lade fram mitt schemaförslag inför hösten till B. Motiveringen löd: eftersom vi inte längre sätter G som första prio, inte bryr oss om vad övriga individer i personalgruppen anser och arbetstidslagen gång efter annan överskrids ser jag inget hinder i att få jobba mina 8 dygn i ett sträck för att sedan kunna vara ledig i tre veckor. Får jag inte som jag vill säger jag upp mig!  Givetvis tänker jag inte genomföra detta, utan vill bara statuera exempel på hur det går när man låter "någon" få sin vilja fram..
Dock är det lite komiskt att det sticker henne i ögonen att jag får fler timmar än henne, men det kan hon ju varken ändra eller klaga på eftersom hon vägrar åka dessa mil för mindre än tre pass i stöten! Girigheten förråder smartheten... Jävla "snålänning"...

Dagen i övrigt har varit minst sagt upp- och nervänd...
Började mitt pass vid 8, lugn dag- G har typ sovit konstant. Efter lunchen fick jag helt plötsligt feber och mådde tokilla.. Har aldrig varit med om något liknande innan, när man verkligen känner förändringen från den ena sekunden till den andra. Lite småscary. Botade det hela genom att prata lite med Ulrik och lämna jobbet en stund tidigare än planerat.
Efter trettio minuter var det som om det aldrig inträffat.. Hmm,undrar om det är min kropp som säger ifrån i förebyggande syfte inför sommaren? Inte helt lustigt eftersom jag har sjukt många timmar att traggla mig igenom! Men överlever jag detta ska jag unna mig åtminstone ett par dagars semester..

Har hunnit styra upp en hel del idag också. Kommer till typ 80% befinna mig i Byxelkrok hela sommaren, så jag ska få våldgästa K ett par, tre nätter i veckan (- min räddare i nöden!) så jag slipper åka hem efter passen på Sjöstugan.

Kvällen hade jag tänkt spendera i någon filmstjärnas sällskap, istället blev det bowling med A och grabbarna. Riktigt kul... var det väl inte eftersom vi inte vann, men helt ok. Efter någon timme tappade jag bort allihopa, då gav jag upp- hämtade syrrorna+ deras på tok för fulla vän E, och körde hem! Drack thé med en trött L, drog nattrundan med Bessy, hängde upp en maskin tvätt och därefter var det dags för sängen vid 4.15- inte en sekund för tidigt!

Söndag- ahh lovely weather!
Blev väckt av min kära faster T som ville klippa får, avböjde vänligt men bestämt.
Hade tänkt sova ut ordentligt, men somnade jag om efter detta? Svar: NEJ!
Drog en repa runt byn i solskenet (dock ganska kyligt), kollade på Mulan med L och käkade frukost med L & Y på Blå.. lite väl mastigt men attans så gott! Tack syster!

Och nu sitter jag på jobbet, toktrött och galet uttråkad..
Måndag imorgon... suck! Det är fan i mig bara måndagar och fredagar i mina veckor, fattar inte vart tiden tar vägen.
Och morgondagen ser ut som följer: jobba till 16, stallet, fotbollsträning med M, stallet, hem, plugga en stund och sen sova!! Mmm,så får det bli!


Han har bara inte...

... hittat hit än, Bräädan alltså. Fast det är ju inte konstigt som jag flyttar runt.. Men när jag har brädat Jolie - NÄR, inte om, så kan jag till och med tänka mig att omvärdera min inställning till livslång tvåsamhet. Fast det är klart, med den svartsjuka/avundsjuka som folk spottar ur sig i den här byn, lär jag behöva hitta ett ödsligt hus mitt ute i skogen med grymmare stängsel än de i Auschwitzs koncentrationsläger.. Stor kidnappningsrisk på den mannen!
 
Har dessutom kollat in en av mina svenska favoriter- Persbrandt.. tänk att få sätta några decimeterlånga rivmärken på den ryggen. Grrr.. 

Har burit ner det mesta av kaoset i trapphuset idag, tycker att det är sååå roligt att springa upp och ner för trapporna, känns nästan ingenting i mina ganska taskiga knän..
Ringde glasmästaren oxå eftersom jag invigde min flytt med att krossa ett innerglas i fönstret.. Han kunde komma på studs, men ville ha betalningen direkt. Lite smått irriterad upplyste jag detta stolpskott om att som förstagångskund har man betalningsvillkor på trettio dagar, och förmodligen kommer jag inte att kontakta honom när lönen äntligen trillat in på kontot.. Kan inte förstå varför han klickade mig i örat - måste ha varit dålig täckning..
Och lyckligast i hela världen blev jag definitivt INTE när min leende byracka mötte mig på gårdsplanen med bajs överallt.. Hon är inte alls tidskrävande i sin skötsel.. morr!

Känner att min sarkastiska sida är på hugget idag. Hjälper en hel del när man måste göra saker man egentligen inte känner ett skit för.

Men något som verkligen gör mig glad är när man kommer hem, helt slutkörd efter att ha burit upp sina hemflyttade träningsgrunkor, och blir bjuden på kroppkakor- det är äkta lycka det, största tacksamhet till A för detta infall! Fick dessutom klå honom i duellen på vetgirig.nu- damn I´m good!
Nästan lika överväldigad blir jag när det bara funkar- utan krångel och jävelskap, fick äntligen tummen ur och både renskrev samt skickade iväg protokollet idag.. Jag är så bra ibland!
Och så får jag ju inte glömma min klippa och sanna ängel till kusin som alltid kommer till min undsättning när det kör ihop sig! Bästaste såklart!

Jag blir ett regelrätt monster om jag inte får tillräckligt med sömn, så med andra ord är det hög tid att slänga sig i säng innan det är dags att åka till hästen igen. Peace..




Snart klar...

Ledig dag.. me like! Har nästan styrt iordning lägenheten färdigt tillsammans med kombon idag. Inga kartonger någonstans ( förutom i trapphuset..) och garderoben är totalorganiserad. Det enda som restar nu är lite tavlor som ska upp, rensning av kaoset utanför dörren och en rejäl städning!! Skönt att det äntligen går att ta sig fram helt obehindrat. Lillasyster liftade hem till Arbelunda, känns lite som förr när hon kikade förbi titt som tätt. Som tack för skjutsen fick stackarn hålla mig sällskap medans jag åkte upp till Jorrit för att fixa stallet och hämta lampan jag lovat K till hennes "White room"!

Annars har det varit en lugn och tankefri dag.. Försov mig en timme vilket i och för sig var mindre bra med tanke på att det var Jorrit som drabbade värst! Men om jag kryper ner i sängen typ nu, borde det gå bättre imorgon bitti! Tror att det kan vara mer än välbehövligt eftersom morgondagen kommer bli hyfsat lång den också! Skriver mer om det vid nästa uppdatering!


Henrik Schyffert och orgasmer..

... finns det något bättre sätt att avsluta en för övrigt ganska kass dag på?

Jobbade till 16 idag, lämnade jobbet duktigt förbannad och tyvärr var det mina stackars vänner T och H som fick höra den svadan med mindre väl valda ord.. sorry!
Käkade middag med J efter att ha fixat stallet på hemvägen, mumsigt.. Kan nog vänja mig vid att inte behöva äta ensam- lätt! Planerade att tanka bilen full och bara okynnighetsåka någonstans.. Den trippen blev så lång som till Kolstad för att hämta min sprit hos T.. fast jag fick inte betala något för den- sen födelsedagspresent!
Därefter blev det drinkar och Glenn Killing i manegen... Bra avslut på denna energikrävande jävla dag! Tänker definitivt sätta mig på tvären och toktjura, sen ska jag bönfalla min chef att hitta någon annan till hösten när anställningstiden går ut.. Jag ska bara ha bort denna självupptagna och falska slyna från min arbetsplats, om jag så ska jobba 200% eller dör på kuppen så ska fanskapet väck!!!

Over and out...

Jag ljuger...

.. om jag påstår att jag är något annat än helt slutkörd!
Senaste veckan har bestått av jobb, flyttstök, hus-och trädgårdsstäd, sena nätter och minimalt med sömn.
Flyttstädet är avklarat. Lägenheten är nästan iordningställd, men ändå känns det som om jag befinner mig i världens kaos- jag vill ju vara färdig NU!! Helgen har varit tung. I fredags blev det en snabbvisit hos Y&U efter jobbet och därifrån in till O´Leary´s där jag lyckades spela av dealern lite pengar!! Nöjd jag är! Fick sällskap av M & D från Kalmar sedan J velat sig tillbaka till stan. Lagom när de gick vid halv sex-snåret dök M & A in.. Inte mycket sömn där inte! Åkte upp till huset vid 11 (lördag) för att greja lite på gården. Hämtade lillasyster L och drack thé med henne innan jobbet. Kikade förbi T´s stuga efter kvällsfodringen, men stannade bara en stund. Hem och sova tänkte jag.. eller också inte! Vaknade av mobilen vid 2, någon ville hem och eftersom jag ibland är så dumknullat snäll övergav jag sängvärmen för en kall bil, jag ångrade mig omgående.. Väl hemma igen trillade en full lillasyster in genom dörren med en pumpa i sällskap.. Faan så klockren hon är! På cirka 30 min lyckades hon indirekt förolämpa A ett par gånger, snacka sönder hörselgångarna på mig och "låsa" in sig på toaletten. Det sistnämnda löste hon genom att ringa mig. Fick väl någon timmes blund innan morgonpasset, jävlars vad segt det var att ta sig upp sen!
Efter mitt avklarade arbetspass hämtade jag en förvånadsvärt pigg L och därefter åkte jag vidare för att flyttstäda huset. Gick oväntat snabbt. Firade med middag på Blå i sällis av J och T. Årets första grillbit är avnjuten.. gutt!
Fick lifta med T till Föra, nattfodrade djuren, gjorde lite bus, och åkte sedan hem till lägenheten för en urpackning av bilen och en kopp thé..
Däckade på soffan, släpade mig över till sängen mitt i natten och sov vidare till 11-tiden på måndag förmiddag, då kombon hittat hem igen.. 
Har någonstans ett svagt minne av att jag sömndrucket reflekterade över att de jävla byggnadsarbetarna var på plats igen, runt halvåttahugget kanske. Mer än så var det inte..

Är fortfarande sjukt trött, har bara ett par timmar kvar på jobbet, sen blir det en ridtur innan jag åker hem och självdör..



                                                                                                                                     

Impulsiv flytt...

Började måndagen med att komma till jobbet- fel dag bara.. Åkte hem och somnade om efter att ha fodrat mina rymlingar. Hälsade på E i Kalleguta, käkade lite och åkte sedan vidare till pappa för att hämta lastbilen. Kom nämligen under bilfärden från Kroken på att tisdagen var en alldeles förträffligt bra dag att flytta på. Sagt och gjort.. ringde min kusin B, kollade så att det funkade med J och att bilen var ledig.. Red en sväng efter besöket i Arbelunda och började därefter att montera ner möbler och fylla kapellet (på bilen). Var väl hyfsat färdig runt 2-tiden. Fan vad grejer jag har! Optimist som jag är inbillade jag mig att ALLT skulle få plats och att jag bara skulle behöva köra en runda.. ELLER HUR!! Två resor senare, med en hel del kvar i huset var jag tvungen att släppa iväg kusin till arbetet igen. Men alla stora saker är i allafall förflyttade, resten kommer jag att kunna ta med i gröna faran..
Själva kånkandet av mitt bohag tog däremot ingen tid alls, mest tack vare de vänliga själar som hjälpte till!!

Natten blev längre än beräknat, men jag vägrar att klättra över banankartonger och snubbla över alla pappkassar. Gav upp runt 00.30, hade då lyckats få lite struktur i röran- golvet syntes åtminstone.

Morgonen inleddes med att ta en runda på alvaret med Bessy, köpa frukost och fixa plugg.. Vad jag sedan sysselsatt mig med behöver jag väl knappast påpeka??


Vill inte vara duktig...

Om cirka en timma ska jag infinna mig på mitt första styrelsemöte i Röda Korset. Men jag är trött och vill inte vara duktig idag, varför kunde jag inte bara sagt nej till det här påhittet?? Sanningen att säga så är jag väl lite smånervös eftersom kretsen är liten och alla känner min pretientiösa familj. Jag måste ju skärpa till mig och åtminstone försöka vara normal.. Och som sekreterare- vad tänkte jag med när jag gick med på det? Min simultanförmåga är ju kass, och jag ska lyssna och skriva samtidigt.. detta kan komma att bli intressant!! Undrar om man kan bli utesluten p.g.a bristande simultanförmåga, trots att man ska sitta med i ett år?
Började i alla fall dagen på Blå i gott sällskap av trötta och bakfulla människor. Cheeseburgare till frukost var väl inte egentligen vad min magsäck suktade efter, men smarrigt var det. Träffade A som kommit hem från tattookryssen- hans gadd vann även detta år! Åkte hem och drack thé med C. Och eftersom jag har vunnit viss idolstatus hos hennes grabbar, och de har tjatat ett tag så var det bara att ge med sig och spela fotboll med dem. Snacka om att min kondis är som bortblåst och antagligen har varit det de senaste 5 åren- dags att ge upp rökningen kanske?? Får väl börja mitt nya liv - för vilken gång i räkningen vet jag inte...

Nu är det dags att plocka fram den seriösa alter egot, uppdaterar detta lite senare...

Jag överlevde min första sammankomst.. och jag lyckades skriva ner allt som sades på mötet.
Åkte hem till pappa efteråt, drack thé och uppdaterade läget med L. Har precis kommit hem och nu är det dags att sova. Ska snart iväg till Kroken för att jobba lite igen. Kommer bli intressant att se om damen har godkänt mitt schemaförslag.. Men jag orkar inte bry mig längre. Jag fick ju bort hennes önskeschema, så jag är nöjd!!

Flyttar i kommande vecka om allt går som planerat.... Äntligen!!

"Peplexer" och trehjulingar...

Vaknade igår efter alldeles för få timmars sömn. Min hyresvärd C gjorde entré på förmiddagen. Stökade på gården typ hela dagen och jag, numera husmor (haha), servade med mat och fika.. 

Kvällen spenderades i J sällskap. Lämnade Borgholm för Kalmar, höll på att köra över en polis vid Svinö- mitt hjärta stannade. Han hade ju inga "peplexer" på sig och miss i nassen var det. Som synes var det inte bara blodpumpens funktion som hackade, även talcentrat hamnade i chocktillstånd. Hann nästan ända fram till O´Leary´s, så var det dags för relationsakuten att rycka ut. Lyckades fiska upp U efter lite krångel. Packade in honom i bilen och tog med  honom ut. Träffade en f.d kollega som öste ur sig snälla ord- jag gillar! Men flickvännen gillade inte. Hehe..
För övrigt var det ingen bra kväll- konstigt folk, lustig stämning och småknott överallt. Drog en repa runt Select på vägen hem, hittade där en trehjulingscyklande mjölkpaketskastande Rällanörd som lätt hade platsat i 100 höjdare! Jag är så imponerad över hans förmåga att köra på två hjul.. är det inte vad alla normalfuntade cyklister lyckas med dagligen? Hmm, undrar om jag har missat något här...Hur som helst var han helt klart kvällens höjdpunkt!!  Åkte därefter tillbaka till ön, J försökte ragga efterskiva vilket inte gick alls, men som däremot resulterade i att vi hämtade N & T vid hotellet. Klockrent! Hahaha...
Släppte av J & T, åkte sedan vidare. Lite terapithé och nattmackor blev det hemma innan vi somnade.. 

Dreadsklipp och mitt-i-natten-tripper...

Det blev en heldag ute igår.. Supernice väder och jag hann massor av allt det som står listat. Satte mig på sadelkammartrappan och putsade nästan allt läder, skrubbade rent Jorrits badkar, red en sväng och klippte den andra fårskallen. Satan i gatan så mycket ull det hinner att bli på två år. Stackars sate, det måste ha varit duktigt varmt att släpa runt på all den pälsen. Och till skillnad mot den andra tackan verkade den här njuta av friseringen. Och så mycket kan jag säga- jag kommer aldrig dejta någon med dreads, för fy fasen vad det döljer sig konstiga grejer i tovorna!! Nåväl, detta projekt avbröt jag vid 24-tiden då handlederna krampade och jag knappt kunde räta ut ryggen längre. Pratade lite med N som var på väg till sin gaddare för att bygga på sin tattoo. Riktigt bra blev den!
Och på tal om tatueringar... jag skulle ju befunnit mig på kryssning med grabbarna NU.. Hade ju tänkt insupa inspiration till nästa objekt, men så bidde det inte. Istället blev det en "mitt-i-natten"-tripp till kombon och hennes grabbar. Hon är så klockren! Givetvis blev det en sen kopp thé i hennes(/ vårat kök, hihi). Skulle åkt hem, men det blev att sova lite sked med hennes andra inneboende istället, me like- att sova sked alltså!  

Nu är klockan strax 9, djuren är fodrade och Jorrit utsläppt.. Dags att sova en stund så jag orkar med resterande del av dagen. Och finns det en gud, så snälla gör så att C och kidsen kommer en annan dag så jag får sova länge och ostört?? Jag behöver faktiskt det innan jag börjar styra igen...

Det är mycket nu...

Sjukt bra jag är alltså!! Har hunnit precis hur mycket som helst denna dag. Och med tanke på mina 4 timmars sömn under den gångna natten har jag lyckats genomföra en klart godkänd prestation när det gäller utförda sysslor!
Började med att elda upp all skit medans Jorrit tuggade i sig frukosthöet. Fortsatte sedan med att gå lös på gammeltackan med kökssaxen. Det gick över alla förväntningar måste jag förvånat säga. Tyvärr var det nog inte helt smärtfritt eftersom jag råkade klippa henne ett antal gånger i skinnet när hon bråkade som värst. Jag har kommit underfund med att dessa djur inte blöder nämnvärt- konstigt!
Därefter packade jag bilen full med klädkassar som dumpades utanför lägenheten på grund av att min kära kombo, i bakfyllevirret, hade glömt bort mig! Vid tre var jag hos faster och klippte mig, med påföljande färgning av de grå stråna, hemma hos A och en krasslig M.

Resterande del av kvällen har det inte hänt alltför mycket.. Känner mig ganska seg, så jag avsade mig helgbesöket, till någons stora besvikelse. Dessutom kommer C och ska fälla träd och fixa på gården.. Kan ju vara därför jag har lite smått panik över allt som ska göras.. Men jag hinner!!

Dags att sova...

In i dimman...

Har precis avslutat kvällens åtagande som fyllechuaffis.. Kul bil, tänkte testa den lite extra på hemvägen- eller inte! Snacka om världens jävla tjocka. Såg nog ungefär en meter framför mig hela vägen hem från Kalmar, så det var bara att följa vägmarkeringarna. Tur att man har sin inbyggda gps annars vet det fan vart vi hade hamnat!

Sov riktigt länge idag, klev ur sängen vid 15-tiden, bara för att jag bokat höhämtning i Källa, annars hade det blivit en heldag. Passade på att riva fårskallarnas totalt oanvända vindskydd också medans jag hade tillgång till pappas lastbil. Så nu är det projektet genomfört och skiten återigen hemfraktad till Arbelunda.
Lyckades dessutom lura in fåren i stallet för klippning.. Egentligen har C. tänkt att göra det i helgen, men hur svårt kan det vara? Jag ska gå lös med kökssaxen imorgon så får vi se vad som blir kvar av de stackarna, det blir mitt premiärklipp, men vill man så går det! Ska bara försöka få tiden att räcka till, det är mycket nu- igen!
Måste ner till faster vid trehugget och fixa till frisyren som hunnit bli alldeles vildvuxen, sedan blir det färgning hos A. och flytta lite grejer ner till lägenheten. Men innan dess ska jag städa av huset eftersom det är besöksdags i helgen, hur detta nu ska gå? Trädgården ska shapas lite, stallet mockas och hästen ridas.. Så precis som vanligt så har jag inte en lugn stund.

Ska försöka knoppa ett par timmar nu, innan det är dags att släppa ut kusen igen!

Fasligt farande...

Jaha nu är det som vanligt, ett par dagar har förflutit sen jag hade möjlighet att ta mig in på bloggen, och nu är minnet nästintill nollställt..

Har precis suttit i möte med ena personalgruppen, lagom inspirerande måste jag säga. Fick ialla fall igenom förslaget att sätta ihop ett nytt schema.. Jag är nöjd!!

Föregående dagar har jag väl egentligen inte gjort så mycket. I lördags blev det en tur till Borgholm, förfest och sedan Tre Drag på Harry´s. Kunde lika gärna varit utan den utgången!
Vaknade vid 4 på morgonen och kände att det var något jag glömt, efter en kvart kom jag fram till att det var dags att dra fram klockan till sommartid..

.. och tur var väl det eftersom jag annars hade försovit mig till passet i Kroken på söndagen.
Mamma kom förbi på eftermiddagen och fikade, sedan var det bara att åka vidare till nästa jobb.

Igår hämtade jag Bessy som bott in sig i nya hemmet över helgen, käkade frulle med J och uträttade lite ärenden.
Vidare till faster och kusin B på fika och därefter blev det en "sväng" till systra mi. Eller ja, mer sanningsenligt är väl att vi pimplade thé och hade ett långt deeptalk på sex timmar!  Åkte hem vid 21.30 för att stöka med tvätt och bruka lite ordning i sovrumskaoset!!

Och idag väckte min chef mig bara för att meddela att jag skulle stanna hemma från jobbet.
Jag gillar min boss skarpt!
Nu ska jag sätta mig med schemana, packa klart huset då min tanke är att flytten ska genomföras i början på nästa vecka- äntligen!! Så nu bara hoppas jag på att mina motstridiga vädergudar för en gångs skull är lite välvilliga mot mig!!

I morgon är planen att jag ska försöka få ner några kartonger till lägenheten, kanske oxå ett besök på IKEA kan hinnas med! Sedan ska jag hämta hö till Jorrit på norra Öland vid 16.30, då måste jag ha hunnit över till rätt sida av bron igen! Nu är det hög tid att ta tag i schemat, har lovat att maila dem redan ikväll!

Ja, har man inte jobb- så skaffar man sig! 


RSS 2.0