31/8: Evinnerlig väntan...

Sista dagen i augusti. Och den har varit ledig! 
Ryggen krånglar fortfarande. Hur lång tid ska det behöva ta för en nerv att hamna rätt egentligen?
Fick gå hem från jobbet i lördags på grund av den oxå. Så nu gör den inte bara ont, den får mig att förlora cash oxå. Surt!
Annars är det nog ganska bra. Första egna passet i Kalmar kommun är avklarat. Lillasyster Lovisa gjorde premiärvisiten igår. Perla har varit här när matte har jobbat. En liten utgång har det oxå blivit. Däremot har det väl varit lite si och så med mina inplanerade långpromenixer. Men ikväll blir det iallafall en runda med Sebbe.
Men innan dess blir det hund-date med Trigger och Jonny.
I övrigt är det bara min otålighet som spökar. Jag vill ju en massa NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!
Men man får väl hejda sig en sväng och bara gilla läget!

Jaja, nu ska jag nog kolla på de australienska gränsvakterna och diska lite i reklambreaket.


26/8: Trolltyg...

Har lagt ett par riktigt sköna dagar bakom mig.
Hanna kom i tisdags, stannade tills igår.
Mycket thé, lite hundpromenixer, Ordfejdenspelande, filmtittande, intag av mat och en runda till O´Learys i onsdags va väl det som prioriterades. Såg 2:13. Jag knäckte den tidigt. Sen Precious, tragisk men rätt trist. Och slutligen Shutter Island. Även denna klurade jag ut rätt omgående. =)
Och så var det det här med att tala om trollen.. Folk slutar aldrig fascinera mig. Men det var rätt kul trots allt...
Jobb hela helgen igen. 3 nätter på vanliga stället och ett extrapass i södra nattpatrullen här i Kalmar på söndag.
Och som vanligt ska det hinnas med att vara social oxå. Fast imorgon blir det nog till att stanna i sängen. Bortsett från Bessans rastningar då förstås. Ladda batterierna. Kan behövas. För september kommer också att vara nerlusat med jobb...
I övrigt är det lugnt på alla fronter tror jag. Stockholm i november. Kanske. Inget att ta för givet.
Och så måste jag faktiskt ta mig en tripp till Visingsö. Snart. Väldigt snart. Och Göteborg var på tok för länge sen jag hälsade på. Kanske kan bli en julklappsresa. Marknaden på Liseberg hade varit mysig att besöka! =)
Nåja, det löser sig alltid!

Nu ska jag spendera några timmar framför TV:n. Mitt Afrika håller på till 04.30. Sen är det bara 2,5 timmar kvar!


22/8: Om...

Om det inte vore för att jag har så förbannat ont i mina ben, skulle jag nästan tro att jag var död.
Av trötthet. Och av träningsvärk.

Har nu jobbat 9 nätter på 10 dagar. Haft våffelkalas hos farfar. Bott hos syrran. Varit barnvakt åt Valle. Haft Perlan på besök. Spontandejtat Hanna på en morgonthé. Sovit för lite. Promenixat. Besökt Krögers med Sebbe. Och testat westernridning-därav det ben-onda.

Jag är trött. Planen är att sova straxt. Imorgon blir det nämligen till att städa, för på tisdag eftermiddag kommer mamma och moster Sanna på lägenhetsinspektion. Och framåt kvällen kommer Hanna. Då kan det omöjligt se ut som det gör nu. Och eftersom jag jobbar hela natten i Borgholm i morgon är det bäst att jag tar mig ur sängen i tid! Först ska jag bara läsa ett par sidor. Ett garanterat sömnmedel som funkar alla gånger....

15/8: Effektivt!!

Ibland är jag bättre än jag vågar erkänna ens för mig själv!
Började gårdagen med att promenixa dogsen. Fortsatte sedan med att "lista" kablar, alltså spika fast sladdar längs listerna. Under min framfart med hammaren i högsta hugg åkte det också upp ett gäng tavlor. Tillgängligheten för vikariepoolarna lades in, det tvättades så maskinen höll på att bli överhettad. Ännu en runda med hundarna och förflyttning av dem hem till Madde. Några timmars sömn på det. Och så en långrunda endast i sällskap av diverse hårdrocksband i lurarna innan jobbet.

Idag har jag hunnit måla hallen. Borstat, skrapat tänder, trimmat tassludd och klippt klorna på Bessan. Lite lätt uttråkad våldgästade jag Madde för en promenix med hundarna och en thestund på farstubron.
Spenderat tid i telefonen har jag oxå lyckats göra. Och blivit uppbokad på mitt första pass inom Kalmar kommun! Även denna kväll blev det en långrunda, dagen till ära i sällskap med Sebbe.

Nu ska det sovas. Imorgon blir det heldag på Öland!
Klippning hos faster, våfflor hos farfar, barnvakteri hos syrran och ett extrapass i Borgholm.
Sen ska det jobbas tre pass på den fasta arbetsplatsen, ännu ett extrapass på fredag och ett Pubbenpass på lördag. Och så var det helt plötsligt söndag igen!! 

Natti natti.

 


13/8: Min bil är inte lik din bil...

Var och käkade på Blå med Nina i tisdags. Promenixade runt hamnen och åkte sedan upp till slottet och fortsatte vår runda. Där stod polisen och väntade med ett lik till likbilen. Mitt på alvaret. Jaja. Sånt som händer.
Därefter blev det roadtrip runt ön. Lite som förr igen.
Hämtade Joel och besökte Pubben.

Onsdagen flängdes det runt som vanligt.
Först en runda till Ylva i Vassmolösa och sedan vidare till Maria i skogen.
Hem igen efter ett par timmar för att hinna med en tantvila innan utgången med Sebbe.

Igår hade jag mitt intro-pass inom Kalmar kommun. Verkar ha gått bra eftersom den ena tyckte jag kunde ta ett olöst pass med henne om ett par veckor. Toppbetyg med andra ord! ;)

Straxt dags för ännu mera jobb. Fast på mitt vanliga ställe.
Nästa vecka skulle jag ha gjort en massa annat, men det blir jobb istället.
Ser fram emot septemberlönen kan jag ju säga...


8/8: Jobb, jobb, kalas å lite mera jobb...

Det snurrar på. Minst sagt.
Jobbat lite väl många nätter i rad och under för lång tid. Men det är ok!
Kusin Bettan har hälsat på. Joel har sovit över. Valle har vaktats. Jag har varit på kräftskiva.
Farfar har fått ett besök. Det har käkats på tok för dyr buffé på Sinus. Ok gott, men inte värt sitt pris.
Intropass i Kalmar kommun inbokat. Extranatt i nattpatrullen avklarad. Shopping och lunch med Ylva.
Ja, det är nog ungefär vad som hunnits med sedan i onsdags tror jag.

I veckan blir det mer jobb. Middag med Nina. Hallen ska målas. Perla promenixas när matte jobbar. 
Prylar ska ner i förrådet. Massa jobbiga samtal ringas. Som det ser ut nu.

Nu är det dags för duschen. Tog mig ur sängen lite tidigare än vanligt och passade på att ta en rask långpromenix (utan hund) innan jobbet. Insåg att det nog får bli en liten cykeltur inom de närmaste dagarna för att utforska vart alla vägar går här omkring... =)

Duschen var det ja!

3/8: ?

Har just vaknat och sitter alldeles ensammen i mitt nya hem. Bessan är hos Madde och Perla eftersom jag jobbat i natt. Det är ruskigt tomt utan fröken, även om det inte är för mer än ett dygn!
Om nån timme ska jag iväg på rekryteringsmöte med Kalmar kommun. Håller tummarna för att det går bra, och att det börjar rulla igen!
Lägenheten är mindre krigszonslik, men långt ifrån färdig. Värst av allt är att jag inte kan "se" hur den ska inredas till fullo. Eller nu ljög jag, allra värst är att jag måste vänta med att måla om köket tills de har bytt fönster. Nån gång i höst är det sagt. Hoppas verkligen att det blir snart!

Har äntligen träffat Nina & C:O. Det var ju bara ett år sedan. Hade iaf en supermysig grillkväll på deras altan.
Mia, som jag numera nästan är granne med, hälsade på häromdagen. De tre minsta småsyskonen kikade förbi en sväng igår och Ylva var här i söndags. Jobbat har jag som vanligt, lite för många nätter i rad. Men det blir inredning i nästa månad. Å tänker man så, så är det rätt kul att gå till jobbet! =)
  

Dags att hoppa in i duschen...

RSS 2.0