30/9: Somnolent?

4 vakna timmar medans solen var uppe. Hmm, skulle kunna tro att jag lider av ett sjukligt sömnbehov, men så är icke fallet. Jag jobbar natt... och älskar att sova.
De timmar jag faktiskt klev upp ur sängen spenderades med Ylva, efter Bessys promenix. Först en tripp till IKEA där lunchen var det dyraste inköpet. Därefter åkte vi till ÖB och handlade allt sånt där nödvändigt tråk som tvättmedel, rengöringsprylar, duschcreme osv. Bara för att det är billigt. Och för att det finns mycket roligare saker att spendera sina surt förvärvade slantar på än hushållsartiklar.
Sen åkte jag hem, gick ytterligare en sväng med hund och somnade sedan utan problem igen!

Föregående natt fick jag iväg en jobbansökan som jag hoppas innerligt på. Det skulle lösa så mycket!!
Pluggat har jag oxå gjort- massor!! Men det är evinnerligt många uppgifter i denna kurs. Suck...

Imorgon blir det att städa och tvätta lite. Jobbar tredje natten och sen bär det av hem till ön på torsdag morgon.
Som vanligt häcken full under mina lediga dagar. Men vad har jag för val? Lägenheten städar sig själv ungefär lika ofta som bilen tar en tripp genom tvätthallen eller kläderna hittar till tvättmaskinen. Och hur ofta jag än önskar att kyl och frys fyllde på sig själva och maten stod serverad när jag är hungrig så slår den önskan aldrig in.. Var fan är lottogubben när man behöver honom? Förmodligen har han gått i "passion"...
Och så var det det där med att vara social. Jag kan vara det. Ibland. Och jag kan vara ganska bra på det. MEN, jag har ju en förmåga att boka in alla samtidigt. Katastrof!
Torsdagen kommer att vigas åt städ och tvätt hemma. Återvinningen ska lämnas. Jag ska luncha med gravida Emma. Bessys päls måste borstas och tassluddet trimmas. Handla ska jag oxå försöka hinna med.
På fredag morgon ska jag tvätta/ städa bilen hos den ena fastern och sen putsa fönster åt den andra fastern innan vi åker på höstmarknaden i Algutsrum. På lördag ska jag ut till syrran i Bredsätra. I alla fall ett par timmar. Måste ju hinna sova lite innan jag går på mitt extra nattpass. Dessutom hoppas jag att kusin hinner gå och kolla på "Flickan som lekte med elden"innan helgen.
Sen är det ytterligare 3 nätters jobb i Kalmar på schemat...
Och det sjukaste av allt... Jag trivs med mitt liv när det snurrar. Jag mår bättre än vad jag gjort på väldigt, väldigt länge. Ja, jag må vara allvarligt störd, men om inte jag lider av det, varför ska nån annan bry sig??

Nu ska jag lösa lite Sudoku innan jag äntligen får gå hem. Lagom mosig i hjärnan, men det ska nog funka..




28/9: Jobb, jobb å jobb.

Bara tre nätter av mina 19 kvar. Äntligen.
Två dagar i Kalmar, jag ska bara sova och gå långa promenixer med Bessyfnus.
Är ganska sliten, men med all rätt tror jag. För många timmar arbete den senaste tiden..
Det var bra länge sen jag låg över 200 timmar i månaden och jag är ovan helt enkelt!!

Helgen har varit bra. Liten runda till Pubben med Bettan och Joel i torsdags, städade lite och jobbade fredagsnatten och på lördagen var det frukost på stan med Bettan & Ylva, shopping och födelsedagskalas hos Marie. Kunde förvisso ha skippat utgången, men det är ju alltid lätt att vara efterklok. =)
Igår var det heldag städ, men nu är det ÄNTLIGEN färdigt. Insåg att jag ska lägga upp ett städsystem här hemma så det slipper bli så jäkla mycket den dag jag flyttar härifrån. Smart thinking eller bara ren lathet? Skit samma, bara det gynnar mig i slutänden!! ; )

Dags för en powernap innan det är dags att bege sig mot Kalmar för att jobba.
Sen är det studier och jobbansökan som gäller resten av natten. Jajemen..

24/9: Livets allmänna jävlighet...

Nä, nu vet jag inte riktigt. Jag tror inte att det är meningen att jag ska må bra. Är det inte det ena så är det andra. Som vanligt. Vill ogärna framstå som bitter, men det är svårt att låta bli ibland.
När jag äntligen började känna mig ok igen, när mitt gamla jag är inte längre på villovägar och när jag slutligen känner lite medvind, om än svag så kommer väl nästa knäkrossare...
jag tror jag ofrivilligt lever efter livets lag om all jävlighet.
Nähe, om man bara skulle ta och kapitulera och lägga sig ner för att självdö? 

Förutom denna hopplösa jävla tillvaro är livet så bra det kan bli. 
Jag är nästan frisk, jag jobbar än så länge, jag är nyklippt, jag är snart mitt gamla jag igen, det händer nåt på ön de kommande dagarna, huset är nästintill färdigstädat, septembers alla arbetspass i stort sett avklarade och lönen har kommit in på kontot.

De senaste dagarna har jag nästan inte orkat någonting, 5 nattpass i rad, lite städning och nån sovdag har genomförts. 
Har lite planer inför hösten och nånstans vet jag att det finns en mening med allt som händer och fast jag inte ser syftet just nu hoppas jag att det klarnar inom en relativt snar framtid. 

Dags att sova lite tror jag. Imorgon är det återigen fullspäckat schema!!

 


19/9: Stimmar vidare...

Snart. Snart ska jag varva ner lite. Har varit väl mycket på sistone, men det känns väldigt jag. Hemtrevligt på  något skruvat vis. Förkylningen vill inte alls släppa sitt järngrepp om mig. Jag har inte orkat färdigt med huset. Men idag såg jag ljusningen. Det är inte så fasligt mycket kvar nu. Jag hoppas att jag har till tisdag på mig. Då måste jag ju hinna. Fast det är klart, med alla extranätter vet jag ju aldrig exakt hur trött jag är efteråt.
Hmm, nåja under press orkar man hur mycket som helst!

Senaste dagarna har mest handlat om jobb, städ, hund, sömn och minimalt lite fritid. Knappt ingen social närvaro alls på hela veckan. Igår blev det därför Pubben. Idag hann jag säga grattis till kusinen mellan städet och bröllopsfixet hos Henningssons. Tidsoptimism och effktivitet är mina ledord dessa veckor. Nästa gång ska det bli harmoni och ledighet. Tanken var fin iallafall.

Ledighet ja... dags att fylla i min tillgänglighet för vikariepoolen kommande månad.

15/9: Jävla röra...

Jaha, senaste veckan har swischat förbi minst sagt.
Har hälsat på i Blomstermåla, haft avskedsfest, förlorat en vän, blivit gudmor, jobbat, flyttstädat, kollat på film, varit social, fått lite klarhet i min tanke/känsloförvirring, varit sjuk, sovit för lite, varit hos vetrinären och mycket, mycket mer.
Allt är just nu ett enda stort virrvarr, och jag hinner inte riktigt med allt jag borde göra.
Fram till sista september har jag 13 nätter kvar att jobba och ett hus att städa färdigt till nästa vecka.
Försöker avskärma mig så gott det går mot allt som känns just nu.
Fast på det stora hela mår jag ganska bra faktiskt. Många frågetecken som rätats ut och trots att det kanske inte var det jag egentligen ville höra, känns det fan så mycket bättre nu!
Nu är det hög tid att sova. Husstädardax tidigt i morgon.


9/9:Inne i snurren igen..

Ledig vecka var det ja.. Hmm, för att korrigera föregående mening:
En helvetisk vecka är nog mer sanningsenligt.
Igår var det tisdag. Väcktes av att jag fick samtal från vikariepoolen, extrapass samma natt.
En promenix på Värsnäs med Jompa och en snabb uppdatering hos Ylva innan jag körde hem.
Nykterhetskontroll och böter- för att jag inte hade bälte inget annat. Kikade på huset jag lovat att städa i veckan och sen direkt hem i säng.
Natten sprang förbi oväntat lätt. Kan bero på att jag hade telefonsällskap mest hela passet. =)

Sov för länge idag. Började städa hus vid 14.30. Färdig för dagen vid 18.30. Hem, tvätta, duscha, fixa käk, rasta Bessy, diska, hängde upp tvätten och körde igång en ny maskin innan jag begav mig till Pubben för att se de sista 20 minuterna av matchen Sverige-Malta i sällskap av Bettan och Joel. Därefter var det dags för kvällens höjdpunkt.. Anders Bagge, kassa auditions och Jihdes usla skämt- Idol givetvis!!! Finns det något mer underhållande än människor utan sjävinsikt och sångröst?? Just nu är det svårslaget!!

Imorgon ska det återigen städas, fortsätta tvättas, Bessy ska till sin doktor, thé hos Sophie och Issa och ännu mer städande. Är så illa tvungen eftersom min fantastiska chef återigen har kallat till krismöte på fredag. Dessutom ska vi ha handledning efter mötet. Eller ja,5 timmar senare. Bra planerat. Kul att en hel dag försvinner bara för att man inte kan lägga det efter varandra. För att inte tala om framförhållningen. Amazing!

Nåväl, det är dags att sova så att jag orkar upp imorgon! 

7/9: Slapp dag...

Efter att ha kämpat mot snoozartummen i över en timme, lyckades jag äntligen lämna sängen, dra en hand genom håret, borsta tänderna, rasta Bessy och bege mig mot stan, till Mia och för lunch. Lunchen utvecklades
till en tripp till stallet för att träffa Lukas, mocka och fodra. En mycket pigg och charmig 22-åring det där!
Efter Öland blev det en snabbvisit förbi Mias lägenhet, där jag lyckades chocka henne lite grand när jag insåg att jag visst hade en aning om vem hon lever ihop med, och framför allt vem hans bror är.. hmmm, lite genant var det faktiskt, trots att det bara var Mia! Jag har definitivt tappat mycket när det gäller att spela oberörd, haha.
Hursomhelst var vår dag inte slut där, utan vi fortsatte till Baronen för en fika.
Den "lagoma" lunchdaten blev till en 5 timmar lång uppdateringsdag, och det var mer än välbehövligt eftersom det var sjukt länge sen vi träffades!
Så mycket sova in natten blev det inte.. och nu är det bara de värsta 4 timmarna kvar.
Men sen är jag ju ledig härifrån en hel vecka, så det ska man väl uthärda!

Imorgon blir det till att sova ut ordentligt, träffa Ylva och Johnny och därefter åka hem till ön.
Kanske träffa Joel om det hinns med! =)

Dags att göra lite nytta...



( Världens bästa Bus )




7/9: Nja, eller kanske, äsch vaddå´rå?

Varför ska det behöva vara så jävla svårt?? Och varför kan det inte bara för en enda förbannad gång skull vara lite medvind? 
Men trots allt är mitt liv smått ironiskt. Först händer det ingenting och ingenting och slutligen nja... då ska det bli komplicerat igen. Trodde att jag kommit igenom det värsta, men gissa om jag hade galet mycket fel i det antagandet??
Svar: JA!

Jag har inte blivit särskilt smartare, inte kommit till större insikter,
men ett är då säkert;
hur jävligt man än craschlandar, så är det bara till att åtminstone ta sig upp på knä, raffsa ihop skärvorna till det som en gång var ett jag, plocka fram limtuben och försöka få bitarna på rätt plats och samtidigt förbanna den patetiska varelse du kommit att bli. 
Jag har ingen aning om det hjälper ett skit, men det är en plan iallafall och läxan jag lärt mig blir:
ALDRIG MER!!! 
 


 


28/8: ...och några dagar framåt.

Ja, torsdag var det inte mycket annat än sova och rasta Bessan. Och byta säng och lägenhet då förstås.
Fredagen tillbringades i min egen säng.
På familjegrillning hos syrran.
På ett extra nattpass.
Mycket trevlig spenderad tid mellan sängen och jobbet.

Lördag?
Ja då sov jag oxå mest hela dagen eftersom jag jobbade natten innan.
Halvseg och ganska off, men givetvis skulle jag lik förbannat in till
Kalmar å ränna. Jag kunde verkligen ha stannat hemma.
Sällskapet var bra, men stämningen ute var direkt avslagen och kass.
Inte ett dugg trött, men väldigt rastlös knallade jag runt byn med
Bessy när jag kom hem. 
Sen kröp jag ner i sängen och läste lite.
Söndagen var ganska lik föregående dagar.
Sov länge.
Promenixade med Anna, äntligen!
Vi hade mycket att uppdatera efter denna sommar.
Joel kikade förbi.
Nattrunda med Bus. Lugnt å skönt!
Somnade som vanligt på tok för sent!

Måndagen gjordes inte många knop heller.
Mamma hälsade på.
Två rundor på alvaret.
That´s it...

RSS 2.0