29/7: Sönderstressad...

De sista 2 veckorna har bara inneburit ett jäkla flängande mellan Kalmar och Borgholm.
Min tillvaro har sett ut som följer; jobba, packa, bära, förflytta, lämna, måla, sova,  jobba lite extra, Bessytid, sova minimalt, måla, jobba, packa, bära, lämna, sova, jobba, flyttstäda osv...

Nu är jag i alla fall klar. Besiktnigen genomfördes idag och var över på ett par minuter.
Fortsatte sedan till Thessan för att käka tidig fika. ( Tack vännen!!!) Trött som ett as var jag, men det gick bara bra hela kvällen!
Åkte därefter in till Kalmar,( eller jag kanske ska vänja mig vid tanken på att säga hem till Kalmar?!! ) hämtade Bessy hos Madde och åkte sen hem för att premiärsova i lägenheten! Med galet förskjutna sovtider blev det sedan helknas. Vaknade för tidigt och kunde inte fortsätta sova in natten. Men eftersom min lägenhet är rena krigsscenen just nu finns det massor att sysselsätta sig med...
Just nu ångrar jag bittert att jag inte stannande i sängen och tvingade mig själv att sova...
Fan vad det är lätt att vara efterklok!

Idag blir det några timmars sömn, barnvakteri åt Valle, ett besök i Arbelunda och ett i Björkviken innan det är dags för ännu ett extrapass på Pubben ikväll.
Skulle verkligen behöva semester på obegränsad tid just nu, men det hinns verkligen inte med som läget ligger just nu!

Det är bara till att hålla i det hårdaste man kan och åka med!




17/7: Halva juli gången...

Resumé:

Måndag och tisdag natt jobbades det. Bodde hos Madde och Perla dessa dagar.
Alldeles för varmt för att orka göra nåt, så några korta hundpromenixer och läsning var det enda utöver sovandet som orkades med.

I onsdags var det barnvakteri åt Valle först på schemat, därefter raka vägen hem till byn för att fira Maja som fyllde 10. Tiden går så sjukt fort!
Hälsade på farfar och rekade inför fredagen, åkte vidare till Eivor för att bjuda in henne till farfars födelsedagslunch med gubbgänget och blev kvar i över en timme. Hamnade sedan på Majas födelsedagsgrillning i trädgården. Skulle egentligen ha sovit ett par timmar mellan städning och Pubben, men var redan så försenad att det inte hade hunnits med ändå.
Sedan var det bara att åka hem, städa och invänta Stockholmsgrabbarna som inte skulle komma förens på fredagen. Tur i oturen var det väl att stan var så lugn att jag fick ledigt denna kväll, annars hade jag knappast släppt in någon i min flyttstökiga lya! 
Framåt småtimmarna kom de och givetvis hanns det med ett krogbesök innan det stängde.

Torsdagen spenderades mestadels i bilen. Först käkade vi frulle nere på Trädgår´n. Skjutsade sedan grabbarna till Böda Sand. Åkte hem, rastade Bessy och begav mig sedan in till Kalmar för att skriva på de sista papprena gällandes lägenhetsköpet och hämta nycklarna. Ut till nya lyan, insåg ganska panikslaget att det behövdes måla lite fler väggar än jag trodde. Lämnade Kalmar för att fixa lite ärenden i Borgholm innan jag återigen begav mig mot norra delen av ön för att hämta semesterfirarna igen. Skyndade hem, fixade iordning mig och stressade vidare till middagen hos Emma. Superbt på alla sätt och vis. Efter ett par timmar under extramammans päronträd var det dags att sälla sig till grabbarna igen för en utekväll. 
Hade otroligt kul. L & J knallade hem lite tidigare, T och jag fastnade på balkongen tills hans vilsegångna vänner ringde framåt morgonen och ville ha guidning hem. Det slutade med att jag hämtade dem. Somnade väl runt halvåtta tiden på fredagsmorgonen. Men det var det utan tvekan värt! ;)

Trots det sena sänggåendet var jag hos farfar vid kl 13. Hämtade upp Eivor och mötte upp resten av gubbarna i Sandvik för att käka lunch och fira farfar som fyllde 84.
Egentligen var han så emot denna utflykt, men efter lite övertalning gav han med sig!
Men inte helt oförståeligt med tanke på att farmor dog på hans födelsedag för 10 år sedan.
Efter lunchen åkte jag förbi kyrkogården och tjöt som vanligt hela vägen hem efter det besöket. Det är bra konstigt att det fortfarande kan göra så förbannat ont av saknad efter så lång tid.
Grabbarna väntade hemma för att säga hejdå innan de körde tillbaka på Stockholm, så det var bara till att skynda sig hem. Vinkade av dem, och sov sedan ett par timmar innan det var dags att påbörja Pubben-passet.
Fick sedan den där panik-känslan av att inte vilja vara själv när jag slutade, så stackars Mr P fick ställa upp som entertainer. 


Väcktes ett par timmar senare av åskan och ösregnet. Somnade om igen och vaknade runt halv 2.
Käkade kombinerad frukost-lunch-middag med Pat. Så länge sen sist, så det var verkligen en supernice eftermiddag. Därefter en tantvila innan det var dags att jobba även denna kväll på Pubben.
Nu är klockan snart 5 och det är hög tid att sova lite. Om några timmar ska det tvättas och lite senare under dagen ska det fikas med Emma. Sen måste jag klura ut hur jag ska lägga upp min flytt för att det ska bli så smidigt som möjligt!

Natti natti!



11/7: Kontrollerad speed...

Gör allt och ingenting för tillfället! Jobbar i mitt tycke för lite, men å andra sidan hinner man ju med en hel del annat istället. Uppstrukturerat till tusen. Hunnit träffa grabbarna lite. Spenderade fredagskvällen på Harrys i Kalmar i sällskap med Andreas och hans polare. Fikat med farfar, grillat i Bredsättra, druckit thé med Sophie, rensat, packat och slängt grejer. Tagit årets första dopp (tantvarning på den sena premiären!!).

Fullt upp hela kommande vecka...
Men jag gillar det! Jag skulle nog dö av tristess om jag inte hade nåt att styra med!
Nu är det sovdax. Bäst att vara utvilad när det står barnvakteri först på schemat imorgon! =)

PLÖTSLIGT HÄNDER DET =)


6/7: Familjedag...

De senaste dagarna har rullat på som vanligt. Jobbat. Lånat ut soffan till min kollega i söndags.
Igår lämnade jag sängen efter för få timmars sömn. Dags att uppfylla mina mosterliga plikter och vakta sötungen Valle medans mamma jobbade. Grillade med syrran när hon kom hem. Och kollade på Disneys senaste alster; Prinsessan och grodan. Jag gillade. Men så är jag ju barnsligt förtjust i deras tecknade filmer oxå. Eftersom jag haft honom idag oxå, stannade jag över natten.
Idag har jag alltså spenderat tid med både lilleman och syster innan det var dags att åka vidare till frisörfastern. Några timmar senare begav jag mig till farfar för att dricka thé och beskåda ladugårdsbygget hemma på gården. Ja, alltså pappa och Kerstins  expanderingsprojekt inom bonderiet.
Stannade till en stund hos dem också eftersom de bor grannar med farfar. 
Nästa mål: Lovisas trapp för ännu mera thé, men innan dess blev det hundbad i Kårehamn eftersom jag trodde min fröken hade rullat sig i något äckligt..
Efter några timmars uppdatering och allmänt skvaller åkte vi hem, jag och hund.
Nu har Bessy däckat. Jag kollar på Criminal minds och ska snart sova.




2/7: 2 1 9 2...

2 veckor sedan Metaltown. 1 vecka sedan midsommarafton gjorde entré och hela helgen smög nästintill obemärkt förbi. 9 dagar sedan min rygg pajade. Nästan 2 veckor sedan jag jobbade sist.

Jag har gått å gått å gått. För att hålla det ryggonda i styr. Varit barnvakt åt Valle. Grillat, kollat film, fikat och spanat in den urusla marknaden med Sophie och Issa. Badat Bessy i Kårehamn. Haft grillkalas med hela släkten. Haft den bästa midsommaren någonsin. Familjemiddagar. Altanhäng med syrran. Varit ute med grabbarna. Promenixat med Anna. Hängt med Hanna. Handlat fondväggsfärg och trätrallsolja. Fotograferat och sovit massor...
Jag har helt enkelt haft en smärtfylld men avslappnad tillvaro de sista 2 veckorna...

Tillbaka till jobbet ikväll, inte sååå peppad. Bor i Kalmar tills på söndag morgon.
Sen är det dags att börja flyttpacka på riktigt. Övertar lägenheten om två veckor. Flyttar in om drygt tre.
Tills dess ska parketten slipas och lackas. Fondväggen målas. Trätrallen oljas.
Haft 08-grabbarna på besök. Allt skräp kastats. 
Jaja... jag hinner nog. Det brukar jag ju faktiskt göra!!

Nu måste jag sova in natten...





RSS 2.0