16-18/1:Bortglömd syster och impulskalas...

Blev väckt av att mobilen ringer efter ca 2 timmars sömn. Lillasyster vill veta vilken tid vi skulle fika med C och F.
Insåg att jag helt hade glömt att hon skulle med. Kvickt som tusan ringde jag och bokade om hunddaten till ett tidigare klockslag, nämligen på studs! Sen bara sprang tiden iväg..

Långrunda med hundarna, slänga sig i bilen för att hämta upp lillsyrran, fika med C och F, mysigt värre. Vilken solstråle till unge! Efter någon timmes fikande var det dags att bryta upp och ta tag i nästa projekt- födelsedagspresent till Kerstin. Fixade detta snabbt och lätt, vidare mot ön och 6 mil senare fick L stressa järnet för att vi skulle hinna till bolaget innan det stängde. Kort visit i kollektivet för lite käk och iordningfix. Tillbaka till Kalmar och förfest hos N. Toppenkväll med bästa sällskap rakt igenom! =) Väl hemma i kollektiv no.2 fanns det vissa insomningssvårigheter- snarkande människor och Stockholmssamtal vid 4 på morgonen. Sov två timmar, vaknade och ville hem, fick vackert vänta ytterligare några timmar innan alla vaknat. Hemma på ön däckade L i soffan resten av dagen medans jag promenixade Bessan, kollade på Yrrol och grejade iordning lite på rummet.
Åkte ut till Arbelunda senare på eftermiddagen för att fira Kerstin tillsammans med resten av släkten. Sammanlagt var vi 22 personer. Snacka ljudnivå! Massor av god mat och tårta. Gav upp några timmar senare. Kajsa liftade med mig ner till Borgholm igen. Därefter blev det en tripp till Kalmar för att lämna av henne och D.
Tog sikte på ön igen. Bara körsträckan och Bessys nattpromenix ifrån min efterlängtade säng. 10 timmars sömn Från tisdag kväll till lördag natt är inget att rekommendera!

Vaknade vid 10 av att Bessy ylade utanför dörren. Rastade henne, matade A´s katter på vägen och käkade frukost, och haft mobilen fastklistrad  vid örat sedan dess i stort sett.. Nu blir det lite pyssel här hemma innan det är dags för ett litet arbetspass igen. Kanske en fika med L innan, vi får väl se vad som händer!


Kommentarer
Postat av: Lillasyster

åh vilken kväll. Alkohol och ett sällskap som är lika sjukt som en själv leder alltid till kanonkvällar :D

2009-01-20 @ 01:08:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0