Han har bara inte...

... hittat hit än, Bräädan alltså. Fast det är ju inte konstigt som jag flyttar runt.. Men när jag har brädat Jolie - NÄR, inte om, så kan jag till och med tänka mig att omvärdera min inställning till livslång tvåsamhet. Fast det är klart, med den svartsjuka/avundsjuka som folk spottar ur sig i den här byn, lär jag behöva hitta ett ödsligt hus mitt ute i skogen med grymmare stängsel än de i Auschwitzs koncentrationsläger.. Stor kidnappningsrisk på den mannen!
 
Har dessutom kollat in en av mina svenska favoriter- Persbrandt.. tänk att få sätta några decimeterlånga rivmärken på den ryggen. Grrr.. 

Har burit ner det mesta av kaoset i trapphuset idag, tycker att det är sååå roligt att springa upp och ner för trapporna, känns nästan ingenting i mina ganska taskiga knän..
Ringde glasmästaren oxå eftersom jag invigde min flytt med att krossa ett innerglas i fönstret.. Han kunde komma på studs, men ville ha betalningen direkt. Lite smått irriterad upplyste jag detta stolpskott om att som förstagångskund har man betalningsvillkor på trettio dagar, och förmodligen kommer jag inte att kontakta honom när lönen äntligen trillat in på kontot.. Kan inte förstå varför han klickade mig i örat - måste ha varit dålig täckning..
Och lyckligast i hela världen blev jag definitivt INTE när min leende byracka mötte mig på gårdsplanen med bajs överallt.. Hon är inte alls tidskrävande i sin skötsel.. morr!

Känner att min sarkastiska sida är på hugget idag. Hjälper en hel del när man måste göra saker man egentligen inte känner ett skit för.

Men något som verkligen gör mig glad är när man kommer hem, helt slutkörd efter att ha burit upp sina hemflyttade träningsgrunkor, och blir bjuden på kroppkakor- det är äkta lycka det, största tacksamhet till A för detta infall! Fick dessutom klå honom i duellen på vetgirig.nu- damn I´m good!
Nästan lika överväldigad blir jag när det bara funkar- utan krångel och jävelskap, fick äntligen tummen ur och både renskrev samt skickade iväg protokollet idag.. Jag är så bra ibland!
Och så får jag ju inte glömma min klippa och sanna ängel till kusin som alltid kommer till min undsättning när det kör ihop sig! Bästaste såklart!

Jag blir ett regelrätt monster om jag inte får tillräckligt med sömn, så med andra ord är det hög tid att slänga sig i säng innan det är dags att åka till hästen igen. Peace..




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0