???

Jaha, helgen var det ja.. Den liksom bara sprang förbi, trots att jag  var långledig, och jag fattar ingenting.. Igår torsdag- idag måndag kväll, hoppsan Kerstin? Men det har varit en toppenhelg ur alla aspekter! Bra väder, sköna människor, kalas, totalt hjärnstillestånd och mycket mys- me like! Börjar nästan ångra mig inför sommaren...

Torsdagen jobbades det till 16, hämtade nycklar hos syrran, därefter ner till A för att färga tantstråna igen! Kom hem runt 21, och hann väl i stort sett inte mer än att sparka av mig pupporna innan kombon stormade in och upplyste mig om att det var dags att åka vidare igen- spontanparty hos Y på g! Så det var bara att springa genom duschen, slänga sig i bilen och bege sig till Kalmar. Fick framåt småtimmarna med mig M och J hem till ön...

Många timmars sömn blev det inte, innan det var dags att åka ut till Jorrit och sedan hämta Harry hos D.
Därefter var det återigen time för Kalmar- grillning och aktiviteter i solen, klockrent! Gammal som man nu börjar bli avvek jag tidigare för att hinna med en tantvila- mest för att sova bort skallebanken och för att orka med kvällens kalas.
Trevlig fest blev det, kom väl aldrig riktigt längre än till köket där det mesta av tiden vigdes åt att blanda favvodrinkar och tjöta med folk som sprang förbi på väg till balkongen! Förflyttade oss senare in till stan och O´Leary´s. Hittade M efter någon timme och åkte hem. 

Lördagen startades med snabbshopping! Kan det bli bättre?  
Bakfyllefrukost med M & J och sen var det dags för städning hos Y & U. Skulle egentligen kalasat även denna kväll, men blev istället chaufför åt O, L, P och J. Cruisingen i Nybro gick trippen till, stannade en hel timme bland alla raggare, fick nog och åkte vidare- först en repa förbi O´Leary´s, därefter till Arbelunda för att byta bil och vidare till Harry´s där det spelades biljard resterande del av kvällen! Jag är grym (hehe) fram tills det gäller att sätta 8:an i sista hålet- jag blir så bannad! Givetvis loosade jag allt trots att jag hade övertaget i varenda jäkla matchl! Aggghhhh!
Hämtade J i Kalmar och landade slutligen i syrrornas lägenheten framåt morgontimmarna..

Följde upp lördagens morgonshopping med en runda på IKEA innan det var dags att åka hemåt igen. Grejade lite hemma innan det var hög tid att bege sig till söndagens styrelsemöte- som inte blev av... gott fika och några rövarhistorier bjöds det på iallafall!  Därefter var det jobb igen..

Måndagen har varit lugn. Bara tvättat och grejat lite hemma innan jobbet..
Trodde att jag skulle jobba ett extra pass imorgon, men eftersom schemat inte är som det ska så behövdes inte det.. Så nu sitter jag fast här, fast jag egentligen bara vill hitta på bus och ha kul! Har mina planer, men vet inte om de går att genomföra än.. hmm. Annars får jag väl typ åka och städa/tvätta bilen när jag slutar imorgon.. Suck!

Dags att göra lite nytta...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0